Održano prvo opštinsko takmičenje u lovu na šarana
Objavljeno: Nedjelja, Jun 10, 2018 - 17:29
Autor:
onogost.me

SRK "Nikšić" organizovao je ovog vikenda na Liverovićkom jezeru prvo zvanično šaransko takmičenje u našoj opštini, a nakon dvodnevnog nadmetanja prvo mjesto osvojila je ekipa Carp Team "Dnevni centar Nikšić". 

Foto : SRK "Nikšić"

Kako navode iz kluba, to je ujedno bilo prvo kolo opštinske lige, ali i  izborno takmičenje za ekipu koja će predstavljati SRK "Nikšić" na državnim takmičenjima. 

"Šaranska disciplina doživjela je pravu ekspanziju u Crnoj Gori, posebno kod nas u Nikšiću, jer imamo dosta šaranskih revira", naveli su iz kluba. 

Drugo mjesto osvojila je ekipa Carp team "Stari i iskusni", dok su treći bili "Gladijatori. Ukupno se prijavilo šest ekipa. 

Ukupno ocjena: 4

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Nedjelja, Jun 17, 2018 - 08:26
Todorović: Mnogo je kvalitetnih igrača, zadovoljstvo je biti dio ove manifestacije

Takmičenje na Amaterskom prvenstvu Evrope za šahiste se uveliko zahuktalo, a jedan od takmičara koji na ovom turniru brani čast našeg grada je Stanko Todorović.

Subota, Jun 16, 2018 - 08:20
Četiri takmičara Prometeja na profesionalnom turniru u Baru

Na profesionalnom turniru Montenegro fighting championship, koji će biti održan danas u Baru nastupiće i takmičari Prometeja.

Petak, Jun 15, 2018 - 19:21
Otkazana manifestacija „Izađi i treniraj“

“Izađi i treniraj”, događaj koji promoviše zdrave stilove života i sve blagodeti redovne fizičke aktivnosti, a čije je održavanje bilo planirano za sjutra u 18.30h na Trgu Slobode, otkazano je.

Petak, Jun 15, 2018 - 14:30
Božidar Ivanović i najmlađi nikšićki šahisti igrali za Vuka

U Njegoševoj ulici danas je održan humanitarni šahovski meč tokom kojeg su prikupljana sredstva za liječenje našeg sugrađanina Vuka Mitrovića, a akteri meča bili su internacionalni velemajstor Božidar Ivanović i polaznici šahovske škole „Nikšić“.

Petak, Jun 15, 2018 - 14:04
U nedjelju glavna trka “Repsol Glava Zete – Bogetići 2018”

I ove godine ljubitelji auto trka imaće priliku da uživaju u trci na jednoj od kultnih takmičarskih brdskih staza na prostorima Evrope, na dionici Glava Zete – Bogetići, a zvanični naziv ove manifestacije je “Repsol Glava Zete Bogetići 2018″.