Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nikšićanka Milica Mićović četvrta na Svjetskom šotokan karate prvenstvu

22407416_362597517512170_1542820154_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 12.10.2017. u 08:02

Na nedavno održanom Svjetskom šotokan karate prvenstvu, čiji je domaćin bio mađarski Eger, veoma zapažen rezultat ostvarila je Nikšićanka Milica Mićović.

Takmičarka KK “Tigar Mićović” je na prvenstvu, koje je okupilo preko 1800 takmičara iz čak 42 države, uspjela da se domogne četvrtog mjesta u katama pojedinačno i tako zabilježi izuzetan plasman koji će biti podstrek i njoj i njenim kolegama za izazove koji tek predstoje.

 „To je odličan rezultat za naš klub i državu koju predstavljamo. Sve čestitke za nju i njen doprinos za ovakav rezultat. Nadamo se da ćemo jurišati za najsjajnija odličja na sledećem Evropskom prvenstvu u Poljskoj koje će se održati u aprilu naredne godine. Na tom prvenstvu i zvanično ćemo kandidovati Crnu Goru (Budva) za organizaciju prvenstva Evrope 2019. godine“, naveo je trener kluba Goran Mićović dodajući da su na dobrom  putu da još bolje promovišu karate sport u Crnoj Gori.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičarka džudo kluba Straševina Andrijana Šutović osvojila je bronzanu medalju na Evropskom kupu za kadete (U18) koji je održan u Berlinu.
Na takmičenjima Gorski Kup na Kopaoniku i Dardania Kup na Ski centru Arxena Dunja Kovačević, članica reprezentacije i takmičarka Ski kluba "Pobjednik", osvojila je zlatnu medalju u slalomu i dvije bronzane u slalomu i veleslalomu u kategoriji U16.