Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Mrvaljević: Očekuje nas pakleno jaka konkurencija

20110825_paris_srdan_mrvaljevic
IJF
  • Autor onogost.me
  • 25.04.2018. u 13:31

Najbolji crnogorski džudista Srđan Mrvaljević kaže da će na predstojećem Evropskom prvenstvu probati da se u paklenoj konkurenciji umiješa u borbu za medalje.

Šampionat Starog kontinenta startuje sjutra u Tel Avivu. Pored Mrvaljevića, boje Crne Gore braniće još osmoro takmičara.

“Očekuje me, kao i sve borce iz Crne Gore, pakleno jaka konkurencija. Što se mene tiče mogu da kažem da sam maksimalno spreman, ako se u obzir uzmu uslovi u kojima sam se spremao, koji su bili daleko od optimalnih. Nikada nisam tražio alibi, neću to raditi ni sada. U Tel Aviv putujem sa željom da se umiješam u borbu za medalje. Iskreno se nadam lijepim vijestima, imamo dobru ekipu, većina momaka je iz Akademika i zaista se nadam da ćemo uspjeti da se vratimo kući sa dobrim rezultatatima i plasmanima. Medalja bi bila ogroman uspjeh, a s obzirom da u timu svi dišemo kao jedan nije bitno ko će je osvojiti, važno je da stignemo do nje”, rekao je Mrvaljević za Sport klub.

Mrvaljević je najveći uspjeh u karijeri napravio 2011. na Svjetskom prvenstvu u Parizu osvojivši srebrnu medalju.

Tri puta bio je učesnik Olimpijade, a njegov cilj je odlazak i na Igre u Tokiju 2020. godine.

 

Izvor: Sport Klub

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičarka džudo kluba Straševina Andrijana Šutović osvojila je bronzanu medalju na Evropskom kupu za kadete (U18) koji je održan u Berlinu.
Na takmičenjima Gorski Kup na Kopaoniku i Dardania Kup na Ski centru Arxena Dunja Kovačević, članica reprezentacije i takmičarka Ski kluba "Pobjednik", osvojila je zlatnu medalju u slalomu i dvije bronzane u slalomu i veleslalomu u kategoriji U16.