Miloševiću Zlatna plaketa za međunarodni doprinos regionalnom povezivanju u sportskim naukama
Objavljeno: Srijeda, Januar 10, 2018 - 16:35
Autor:
onogost.me

Dekan Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore, dr Stevo Popović, uručio je danas pokrajinskom sekretaru za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku djelatnost Vojvodine, prof. dr Zoranu Miloševiću, nagradu Udruženja sportskih novinara Crne Gore - Zlatnu plaketu za međunarodni doprinos regionalnom povezivanju u sportskim naukama. 

Foto : Privatna arhiva

Zahvaljujući predlagaču nagrade - Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje iz Nikšića, profesor Milošević izrazio je zadovoljstvo dosadašnjim nivoom saradnje Univerziteta u Novom Sadu i Univerziteta Crne Gore, posebno saradnjom fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću i u Novom Sadu, i naglasio da su time stvorene dobre pretpostavke za buduće povezivanje naučne zajednice Republike Srbije - AP Vojvodine i Crne Gore.

Ukupno ocjena: 9

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Ponedjeljak, Februar 12, 2018 - 14:38
Matija Bojić, biser nikšićkog karatea

Prema rezultatima koji se ostvaruju na međunarodnim takmičenjima, nikšićki karate ne bi trebalo da brine za svoju budućnost. Rezultate koje je nekad pravio jedan Dragoljub Fatić, koje sada ostvaruje Nikola Malović, u skorijoj budućnosti bi mogli da prave njihovi nasljednici, a jedan od onih koji obećava da će krenuti stopama starijih kolega je Matija Bojić iz Karate kluba “Fokus“

Nedjelja, Februar 11, 2018 - 12:18
Akademikov naraštaj pokorio Dubrovnik

Džudisti Akademika, odnosno oni najmlađi, zablistali su na prvom takmičenju u ovoj godini, a ovoga puta “žetvu” medalja obavili su na međunarodnom kupu "Sveti Vlaho” koji je održan u Dubrovniku.

Petak, Februar 9, 2018 - 14:33
Streljački klub ”Čelik”: Pet decenija bogate tradicije

Današnjim generacijama bi možda bilo nepojmljivo shvatiti da je Nikšić nekada bio sinonim za streljački sport u Crnoj Gori i Jugoslaviji, a vjerovatno najbolji svjedok tome je Streljački klub “Čelik”, koji i pored svih teškoća i dalje odolijeva zubu vremena.

Ponedjeljak, Februar 5, 2018 - 15:21
Fatić: Nerazumna odluka sudija, Nikola u svakom segmentu bio bolji

Nikoli Maloviću “za dlaku” je izmakla medalja na Evropskom prvenstvu u Sočiju, nakon što je odlukom sudija poražen u borbi za bronzu od Danca Jonasa Fris Pedersena.

Ponedjeljak, Februar 5, 2018 - 10:16
Nikšićki atletičari oborili tri državna rekorda

Na otvorenom dvoranskom prvenstvu Srbije u atletici, nikšićki atletičari Slađana Perunović i Aleksandar Miletić postavili su državne rekorde u svojim disciplinama.