Miloševiću Zlatna plaketa za međunarodni doprinos regionalnom povezivanju u sportskim naukama
Objavljeno: Srijeda, Januar 10, 2018 - 16:35
Autor:
onogost.me

Dekan Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore, dr Stevo Popović, uručio je danas pokrajinskom sekretaru za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku djelatnost Vojvodine, prof. dr Zoranu Miloševiću, nagradu Udruženja sportskih novinara Crne Gore - Zlatnu plaketu za međunarodni doprinos regionalnom povezivanju u sportskim naukama. 

Foto : Privatna arhiva

Zahvaljujući predlagaču nagrade - Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje iz Nikšića, profesor Milošević izrazio je zadovoljstvo dosadašnjim nivoom saradnje Univerziteta u Novom Sadu i Univerziteta Crne Gore, posebno saradnjom fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću i u Novom Sadu, i naglasio da su time stvorene dobre pretpostavke za buduće povezivanje naučne zajednice Republike Srbije - AP Vojvodine i Crne Gore.

Ukupno ocjena: 26

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Subota, Maj 26, 2018 - 14:01
Večeras treći Night Run Montenegro

Treći po redu Night Run Montenegro koji se održava u našem gradu na program je večeras od 21h, a na trećoj po redu noćnoj atletskoj trci očekuje se preko sto učesnika iz Crne Gore i regiona

Srijeda, Maj 23, 2018 - 12:21
Mrvaljević: Petrov je marioneta predsjednika Džudo saveza

Crnogorski džudista Srđan Mrvaljević oglasio se saopštenjem za javnost kojim, kako kaže, “odgovara na dva veoma uzbudljiva, ali potpuno neistinita i netačna saopštenja“.

Utorak, Maj 22, 2018 - 08:17
Fokusu u Splitu zlato i dvije bronze

Još jedan nastup na međunarodnom turniru takmičari Fokusa završili su sa uspjehom.

Ponedjeljak, Maj 21, 2018 - 16:28
Perunović i Dragović šampioni Crne Gore

Slađana Perunović i Miloš Dragović prvaci su Crne Gore u planinskom trčanju. Naši najbolji dugoprugaši dominirali su na sedmom otvorenom prvenstvu Crne Gore u planinskom trčanju, koje je pod pokroviteljstvom Atletskog saveza, u tehničkoj organizaciji AK Nikšić, održano u selu Kruševice.

Ponedjeljak, Maj 21, 2018 - 10:11
Podgorica: Dominacija Akademika, Trebjesi šest medalja

Prethodni vikend bio je veoma uspješan za nikšićke džudiste koji su nastupali na državnom prvenstvu u Podgorici u konkurenciji poletaraca, juniora i mlađih seniora, a takmičari Akademika i Trebjese u Nikšić su tom prilikom donijeli ukupno 31 medalju.