Memorijalni turnir "Dr Momčilo Momo Sarić" sjutra u Sportskom centru
Objavljeno: Petak, Novembar 24, 2017 - 13:48
Autor:
onogost.me

Šahovski klub Nikšić organizuje memorijalni turnir u znak sjećanja na istaknutog šahovskog radnika dr Momčila Moma Sarića.

Foto : Privatna arhiva

Turnir će se održati sjutra u Sportskom centru sa početkom u 11h, a prijavljivanje je od 10h.

Turnir će se igrati po švajcarskom sistemu u 9 kola-kompjutersko parovanje. Tempo igre iznosi 10 minuta po igraču.

Pravo nastupa imaju svi igrači nezavisno od kategorije i uzrasta, a upisnine za takmičenje nema. Rekvizite obezbjeđuje organizator turnira.

Nagradni fond iznosi 500 eura.

Ukupno ocjena: 51

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Subota, Mart 24, 2018 - 18:27
Bronza za Marka Gušića u Sarajevu

Član džudo kluba Akademik, devetnaestogodišnji Marko Gušić, okitio se danas bronzom na Evropskom džudo kupu u Sarajevu za juniore. 

 

Subota, Mart 24, 2018 - 14:34
Dragan Blagojević na čelu Akademika

Za novog predsjednika Skupštine Džudo kluba “Akademik” izabran je Dragan Blagojević, koji će na toj funkciji zamijeniti Dragana Pejanovića, odlučeno je na 35. redovnoj sjednici tog tijela, koja je održana 23. marta.

Subota, Mart 24, 2018 - 12:35
Bogat sportski vikend

Vikend pred nama obilježiće veliki broj ligaških i kup utakmica koje će biti odigrane u Nikšiću, a najinteresantniji će svakako biti košarkaški derbi u okviru 17. kola Erste lige u kojem se sastaju  Sutjeska i Ulcinj.

Subota, Mart 24, 2018 - 10:10
Oproštaj od Radomira Kneževića, najboljeg crnogorskog strijelca svih vremena

Radomir Knežević, vrhunski strijelac, reprezentativac Jugoslavije i višestruki nacionalni rekorder, najbolji sportista Crne Gore 1971. godine i osvajač brojnih medalja i nosilac priznanja Crne Gore i bivše Jugoslavije, nakon duže bolesti preminuo je 13. marta u 79. godini života.

Petak, Mart 23, 2018 - 14:40
SRD Specijalna Olimpijada Nikšić: Organizovano opštinsko takmičenje „Fair play basket“

Sportsko-rekreativno društvo (SRD) Specijalna Olimpijada Nikšić, u saradnji sa Specijalnom Olimpijadom Crne Gore i uz finansijsku podršku Ministarstva sporta Crne Gore, nastavlja sa realizacijom programa za 2018. godinu, a kao prva u slijedu aktivnosti je današnje opštinsko takmičenje „Fair play basket“.