Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Jovana Peković bronzana na Kupu Evrope

image-0-02-04-e734d95e2031f3aa8257a0a7e0c70affb01fd344b43fbe9436bd676c4ef269f3-v
Akademik
  • Autor onogost.me
  • 13.08.2018. u 07:27

Džudistkinja Akademika Jovana Peković okitila se bronzanom medaljom na Kupu Evrope koji je održan u rumunskom Klužu.

Ona se takmičila u kategoriji do 70 kilograma, a u direktnoj  borbi  za medalju savladala je domaću takmičarku Dijanu Marku, dok je prije toga savladala Reku Gondoš, a u polufinalu je poražena od Gruzijke Merijem Čanturije.

“Ova medalja znači puno za Jovanu, posebno zbog njenog statusa na prvenstvu Evrope za juniore gdje će, zahvaljući ovoj medalji, biti jedan od nosilaca u žrijebu. Želimo da istaknemo da smo u Klubu radili cijelo ljeto bez pauze, a sve u interesu ostvarivanja ovakvih i sličnih rezultata. Pomenuli bi i našeg veterana Srđana Mrvaljevića koji je prošao dva kola, a u trećem je zaustavljan od prvaka Evrope na Gran Priju u Budimpešti. To su svakao prvi bodovi u trci za Olimpijske igre, a ovim pobjedama je osvojio 130”, istakli su iz Akademika.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičarka džudo kluba Straševina Andrijana Šutović osvojila je bronzanu medalju na Evropskom kupu za kadete (U18) koji je održan u Berlinu.
Na takmičenjima Gorski Kup na Kopaoniku i Dardania Kup na Ski centru Arxena Dunja Kovačević, članica reprezentacije i takmičarka Ski kluba "Pobjednik", osvojila je zlatnu medalju u slalomu i dvije bronzane u slalomu i veleslalomu u kategoriji U16.