Drašković nokautom u drugoj rundi do titule
Objavljeno: Nedjelja, Mart 11, 2018 - 08:43
Autor:
onogost.me

Bokser Ratko Drašković pobijedio je Britanca Metjua Elisa nokautom u drugoj rundi u meču za profesionalnog prvaka svijeta u superteškoj kategoriji u WBU verziji.

Foto : privatna arhiva

Naš sugrađanin je tako uspio da se domogne pojasa kao najstariji bokser u nekoj od profesionalnih kategorija i nastavi karijeru koja traje skoro četiri decenije.

"Bila je to žestoka borba. Imao sam dobrog protivnika, ali sam još jednom dokazao da sam bolji. U drugoj rundi dva puta sam primorao sudiju da mu broji i na kraju prekine borbu. Čast mi je što sam postao najstariji šampion svijeta u istoriji profesionalnog boksa", kazao je Drašković agenciji MINA.

Drašković je ostvario 37. pobjedu u 49. meču na profesionalnom ringu.

Ukupno ocjena: 28

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Nedjelja, Jun 17, 2018 - 08:26
Todorović: Mnogo je kvalitetnih igrača, zadovoljstvo je biti dio ove manifestacije

Takmičenje na Amaterskom prvenstvu Evrope za šahiste se uveliko zahuktalo, a jedan od takmičara koji na ovom turniru brani čast našeg grada je Stanko Todorović.

Subota, Jun 16, 2018 - 08:20
Četiri takmičara Prometeja na profesionalnom turniru u Baru

Na profesionalnom turniru Montenegro fighting championship, koji će biti održan danas u Baru nastupiće i takmičari Prometeja.

Petak, Jun 15, 2018 - 19:21
Otkazana manifestacija „Izađi i treniraj“

“Izađi i treniraj”, događaj koji promoviše zdrave stilove života i sve blagodeti redovne fizičke aktivnosti, a čije je održavanje bilo planirano za sjutra u 18.30h na Trgu Slobode, otkazano je.

Petak, Jun 15, 2018 - 14:30
Božidar Ivanović i najmlađi nikšićki šahisti igrali za Vuka

U Njegoševoj ulici danas je održan humanitarni šahovski meč tokom kojeg su prikupljana sredstva za liječenje našeg sugrađanina Vuka Mitrovića, a akteri meča bili su internacionalni velemajstor Božidar Ivanović i polaznici šahovske škole „Nikšić“.

Petak, Jun 15, 2018 - 14:04
U nedjelju glavna trka “Repsol Glava Zete – Bogetići 2018”

I ove godine ljubitelji auto trka imaće priliku da uživaju u trci na jednoj od kultnih takmičarskih brdskih staza na prostorima Evrope, na dionici Glava Zete – Bogetići, a zvanični naziv ove manifestacije je “Repsol Glava Zete Bogetići 2018″.