Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Akademikov naraštaj pokorio Dubrovnik

akademik
DžK Akademik
  • Autor onogost.me
  • 11.02.2018. u 07:33

Džudisti Akademika, odnosno oni najmlađi, zablistali su na prvom takmičenju u ovoj godini, a ovoga puta “žetvu” medalja obavili su na međunarodnom kupu "Sveti Vlaho” koji je održan u Dubrovniku.

“Akademičari” su u Hrvatskoj pokazali da njihov klub i te kako može da računa na mlade snage, zasluženo prigrabivši pehar namijenjen sveukupnom pobjedniku turnira, a do njega su došli osvojivši ukupno 22 medalje, od čega 11 zlatnih, pet srebrnih i šest bronzanih odličja.

Nikšićki klub je u konkurenciji 300 takmičera nastupio sa 16 svojih članova, a najsnajnija odličja su osvojili Guzina Vanja, Simić Marija, Marković Marina, Muratović Miloš, Nikčević Andrija, a po dva zlata su uzeli Miličić Balša, Kostić Šćepan i Beriša Muhamed.

Srebrne medalje i druga mjesta pripali su Škuletić Vasiliju, Delić Nikoli, Drašković Andriji, Milović Matiji i Đurđevac Bojanu, dok su bronzana odličja osvojili Guzina Vanja, Škuletić Vuk, Nikčević Andrija, Milović Matija, dok su dva treća mjesta pripala Aleksić Pavlu.

Svoje zadovoljstvo sjajnim rezultatom najmlađih članova, kao i planove za naredni period istakao je direktor kluba Novica Milović.

“Početak sezone za najmlađe je bio odličan, ako se po jutru dani poznaju biće ovo berićetna i uspješna godina. Imamo velike planove, posebno sa najmlađim takmičarima kojima ćemo se posvetiti da bi iznjedrili novu generaciju seniora, koja ima kvalitet kao nijedna do sada. U ovom mjesecu očekuje nas “Kup mimoze” i takmičenje u Trebinju, koji kvalitetom i brojnošću prednjače u regionu, pa ćemo se truditi da i tamo budemo najbolji”, kazao Milović nakon uspjeha u Dubrovniku.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Golbal klub Nikšić sa maksimalnim učinkom, kao prvoplasirani u B grupi, izborio je plasman u finale kvalifikacionog turnira u Berlinu i nastup na finalnom turniru Lige šampiona.