Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska dočekuje Barane, Volej star slobodan

odbojkaska-lopta-foto-ivan-katalinic_0_0_4
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 11.02.2018. u 07:35

U okviru 10. kola Prve odbojkaške lige ekipa Sutjeske će na svom parketu dočekati ekipu Bar voleja, dok će drugi nikšićki predstavnik Volej star biti slobodan ovog vikenda.

Tim Sutjeske nalazi se na začelju tabele i autsajder je u duelu sa Baranima koji su u dosadašnjem dijelu prvenstva ostvarili tri trijumfa, dok današnji domaćin ima samo jednu pobjedu, ostvarenu protiv gradskog rivala.

Nadu da bi mogao da ostvari pozitivan rezultat nikšićki tim gaji u činjenici da je gostima ovo prvi meč u drugom dijelu sezone pošto su u prošlom kolu bili slobodni, a u taboru “plavih“ se uzdaju i u domaći teren.

Meč između Sutjeske i Bar voleja igra se u Sportskom centru “Nikšić“ od 18 sati, kada će početi i drugi meč ovog kola derbi u kojem se sastaju aktuelni prvak Jedinstvo Bemax i Budućnost Capital Plaza.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Drugi kvalifikacioni turnir juniorskog prvenstva u konkurenciji odbojkašica odigraće se u subotu, 20. aprila, u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore i Ministarstva sporta i mladih.
Pješčani teren na Krupcu tekućeg vikenda će biti mjesto "Beach volley turnira" odbojke na plaži. 
Ženska odbojkaška reprezentacija Crne Gore igraće sjutra u Pljevljima sa Češkom utakmicu četvrtog kola B grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.