Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Gradski derbi Prve odbojkaške lige: Volej star i Sutjeska za prvi set i prvu pobjedu

23231752_10155012567492727_1113946916_n
arhiva
  • Autor onogost.me
  • 05.11.2017. u 06:58

U trećem kolu Prve odbojkaške lige Crne Gore očekuje nas danas gradski derbi u kojem se sastaju ekipe Volej stara i Sutjeske.

Današnji rivali su dva tima koja u dosadašnja dva kola nisu ostvarili pobjede, pa će jedan od njih upisati prvi trijumf u sezoni.

Sutjeska ipak ima poraz manje pošto je bila slobodna u prvom, dok je u drugom kolu pretrpjela poraz bez osvojenog seta, a istim rezultatom je svoje utakmice gubio i njihov gradski rival, pa će obje ekipe imati priliku i da dođu do prvog osvojenog seta u sezoni.

I pored toga što daju ulogu favorite protivniku, formalino gost u današnjem susretu, ekipa Sutjeske, sa optimizmom ulazi u meč i nada se prvoj ovosezonskoj pobjedi.

“Volej star je favorit u današnjem meču najviše zbog toga što imaju dosta stariju i iskusniju ekipu. Međutim mi sjutra idemo na pobjedu i nećemo se predati bez velike borbe. Naporno smo trenirali tokom čitave nedelje, trudili se da ispravimo greške iz prošlog meča i u dobrom raspoloženju doćekujemo meč gdje ćemo nadam se upisati prvu ovosezonsku pobjedu”, kazao je prvotimac Sutjeske Aleksandar Bojić.

Gradski derbi između Volej stara i Sutjeske igra se u Sportskom centru, a početak meča je zakazan za 19h.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Pješčani teren na Krupcu tekućeg vikenda će biti mjesto "Beach volley turnira" odbojke na plaži. 
Ženska odbojkaška reprezentacija Crne Gore igraće sjutra u Pljevljima sa Češkom utakmicu četvrtog kola B grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.