Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Poraz košarkaša Sutjeske u uzbudljivom derbiju

29138688_10155353573537727_2040064910_n
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 24.03.2018. u 20:51

Košarkaši Sutjeske pretrpjeli su poraz u derbiju 17. kola Erste lige od ekipe Ulcinja rezultatom 88:93. 

Prve tri četvrtine obilježila je izjednačena igra i rezultatski egal, da bi tokom četvrtog dijela igre tim Ulcinja uspio da bude konkretniji u napadu i tako riješi duel u svoju korist.

Nakon startnog vođstva Sutjeske od 2:0 gosti su serijom 8:0 napravili prednost koju su uspijevali održavati tokom većeg dijela prve četvrtine. Ipak, pred sam kraj Todorovićeva ekipa je sa nekoliko dobrih napada uspjela da izjednači, pa je taj dio igre završen rezultatom 22:22.

Drugu dionicu obilježila je izjednačena igra, a domaći tim je rezultatski egal održavao prije svega trojkama Pavlićevića, da bi se na odmor otišlo sa poenom prednosti za Sutjesku.

U nastavku igre nastavljeno je sa čvrstom igrom obje ekipe gdje se igralo koš za koš, pa se u odlučujućih deset minuta ušlo sa rezultatom 66:66.

Drame nije falilo ni u posljednjem dijelu igre. Ulcinjani su većim dijelom vodili, da bi domaći igrači uspjeli da se vrate i učine finiš veoma interesantnim Na kraju je više koncentracije imala gostujuća ekipa koja je tako upisala veoma bitnu pobjedu.

Najefikasniji igrač utakmice bio je Nikola Pavlićević sa 36 upisanih poena, a u timu Sutjeske istakao se još Stefan Vuković koji je na svoj konto upisao 16 poena. U pobjedničkoj ekipi sa 29 postignutih poena najbolji je bio Kejsi Šepard, a pratili su ga Aleksandar Ilić sa 16 i Zdravko Bošković sa 14 poena.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sutjeska je večeras, u drugom meču četvrtfinala NLB ABA2 lige, izgubila u Novom Sadu od Vojvodine - 81:70.
Sutjeska nije uspjela da iznenadi Vojvodinu, pa su Novosađani blizu polufinala ABA 2 lige, nakon večerašnje pobjede u Nikšiću 89:84. Revanš četvrtfinala se igra za sedam dana u Novom Sadu, a računa se koš-razlika.