Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Memorijal “Ljubo Jovanović”: Sutjeska bolja od Lovćena

basketball
kisselpaso.com
  • Autor onogost.me
  • 16.09.2017. u 12:32

U prvom meču 5. Memorijalnog turnira ''Ljubo Jovanović'', koji se održava u Nikšiću, košarkaši Sutjeske savladali su Lovćen rezultatom 73:63.

Izabranici Vlada Todorovića napravili su ključnu razliku u prvih 20 minuta (36:24), a potom su u trećoj uvećali višak i već tada riješili svaku dilemu po pitanju pobjednika (57:40).

U posljednjoj dionici Cetinjani su uspjeli da ublaže poraz, ali ne i da ugroze pobjedu domaćina turnira u znak sjećanja na tragično stradalog reprezentativca Crne Gore.

Najefikasniji u redovima pobjednika bili su Lalović sa 13, Bijelić sa 12 i Čvorović sa 11, a pratili su ih Đoković i Habs sa po 9. U timu Sutjeske u strijelce su se upisali još Krivokapić (4), Džonson (3), Vučinović (2) i Vuković (2).

U četi Prla Radovića briljirao je Albijanić sa 24 pogotka, a pratili su ga Latković sa 11 i Knežević sa 10. Pored svog imena poene su dodali Korać (3), Jelenić (5), Radunović (6) i Borilović (3).

Sjutra u 19 časova na progrmau je meč između Sutjeske i kosovskog Baškimija, dok će dan kasnije u sito vrijeme snage odmjeriti ekipa iz Prizrena koju sa klupe predvodi Crnogorac Peđa Milović i tim iz crnogorske Prijestonice.

    kosarka.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci