Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Lalović: Pokazali smo da možemo da se nosimo sa ekipama iz ABA lige

sutjesak_-_teodo_1_0
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 17.02.2018. u 09:01

Košarkaši Sutjeske nijesu uspjeli da se plasiraju u finale Kupa Crne Gore, ali su u polufinalnom duelu pružili jak otpor favorizovanom Mornaru,koji je otpor nikšićke ekipe slomio tek u posljednjoj dionici i na kraju slavio rezultatom 83:78.

Izabranici Vladimira Todorovića su tokom druge četvrtine imali prednost od čak 13 poena razlike, pa je ABA-ligaš tokom većeg dijela meča strahovao za prolaz u već viđeno finale, što je potvrdilo da nikšićka ekipa ima kvalitet da parira i ekipama u najjačem regionalnom takmičenju.

”Pa sigurno da smo odigrali jednu dobru utakmicu protiv Mornara što je učinilo polufinalni duel veoma kvalitetnim. Pokazali sno da možemo da igramo protiv ekipa iz ABA lige ali da je nedostajala sreća da ostvarimo bolji rezultat. Da smo pogodili neke otvorene šuteve u drugom poluvremenu sigurno da bi pobijedili i bili u finalu Kupa”, kazao je nakon utakmice centar Sutjeske Boris Lalović za portal Onogošt.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sutjeska je večeras, u drugom meču četvrtfinala NLB ABA2 lige, izgubila u Novom Sadu od Vojvodine - 81:70.
Sutjeska nije uspjela da iznenadi Vojvodinu, pa su Novosađani blizu polufinala ABA 2 lige, nakon večerašnje pobjede u Nikšiću 89:84. Revanš četvrtfinala se igra za sedam dana u Novom Sadu, a računa se koš-razlika.