Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kup CG: Jak otpor Sutjeske i pobjeda Mornara

kup
printscreen
  • Autor onogost.me
  • 16.02.2018. u 18:15

Košarkaši Sutjeske i pored dobre igre nijesu uspjeli da se plasiraju u finale Kupa, nakon što je u večerašnjem polufinalu ekipa Mornara bila uspješnija i slavila rezultatom 83:78.

Više nego jak otpor pružili su izabranici Vladimira Todorovića protiv favorizovanih Barana, ali je na kraju ipak predstavnik Crne Gore u ABA ligi potvrdio ulogu favorita i potpuno zasluženo došao do trijumfa.

Tokom prve dvije četvrtine nikšićka ekipa je čak bila dominantniji tim, a u jednom momentu je imala prednost i od 13 poena razlike,  ali se ona ubrzo istopila.

U posljednju dionicu se ušlo sa rezultatskom neizvjesnošću, ali su izabranici Mihaila Pavićevića polako stvarali prednost koja ih je uvela u mirnu završnicu i obezbijedila im prolaz dalje.

Najefikasniji u ekipi Sutjeske bio je Habs sa 19 poena, dok je u pobjedničkoj ekipi briljirao Nidam koji je na svoj konto upisao 31 poen.

Drugi polufinalni meč igra se od 20.30h u kojem se sastaju Budućnost Voli i Lovćen, dok je finale na programu u subotu od 19 sati.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sutjeska je večeras, u drugom meču četvrtfinala NLB ABA2 lige, izgubila u Novom Sadu od Vojvodine - 81:70.