Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Vučić: Ne gledamo tabelu i ne interesuje nas

20108119_1800991213487638_2321025950962485952_n_0_0
fksutjeska.me
  • Autor onogost.me
  • 23.08.2017. u 09:48

Sutjeska je krenula dobro u novu sezonu, ali u taboru ,,plavo-bijelih“ nikome ne pada na pamet da misli su najbolji pored Budućnosti, Mladosti i Rudara.

No, trener Nikola Rakojević kroji kako je poželio-tri po tri, pa kada im protivnik ne može dati gol, daju ga sami sebi, a tako je bilo i u četvrtom ovosezonskom kolu. Suština je da kraj Bistrice nema euforije, počeli su kako su počeli, šest golova postiglo je šest prvotimaca (ne računajući autogol), a kako bi tek bilo da prorade golgeteri, kojih sad Sutjeska i nema, u pravom smislu te riječi.

Ali, očekuje ih derbi protiv Mladosti i oni samo o predstojećem meču razmišljaju, jer to je, valjda logično, kada Rakojević rukovodi. Znaju da je prvenstvena priča tek počela i da to što je Sutjeska uknjižila četiri pobjede zaredom dobro ohrabrenje, ali da šampionat ima četiri kruga i da će mnogi brzo iskočiti iz igre za Evropu. Toga je svjestan i Marko Vučić, najmlađi u ,,plavo-bijelom“ timu.

“Nama su predočene ambicije prije početka šampionata, a one podrazumijevaju da u svaki meč ulazimo sa istom željom.Do sada je sve po planu, ali znamo da tako ne može ići do kraja šampionata. Ne gledamo tabelu i ne interesuje nas, jer želimo svakog rivala da dobijemo. Od nas ne zavisi hoće li tako biti, a što se tiče Zete, jasno je da smo bili bolji, da smo mogli ubjedljivije slaviti. Ipak, tri boda su tri boda i zadovoljni smo, a kako ćemo završiti protiv jednog od favorita za titulu, tek će se vidjeti. Sutjeska ne obećava bodove nikome, ali ih i ne prepušta tako lako. Ako budu bolji neka ih odnesu, taman kraj Bistrice”, kaže za Arenu Vučić.

 

Izvor: Pobjeda

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.