Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

U drugom dijelu priprema proradili napadači Sutjeske

sutjeska_fudbal_mladi1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 21.07.2017. u 06:17

Fudbaleri Sutjeske privode kraju pripreme za novu fudbalsku sezonu, čiji početak je zakazan za prvi vikend u mjesecu avgustu. 

Oni se na Kopaoniku nalaze od 11. jula, a smješteni su u hotelu „Junior“ gdje će boraviti ukupno 12 dana. 

“Plavi” su u cilju što bolje pripreme za nove izazove u najjačoj crnogorskoj ligi zakazali pet kontrolnih mečeva od kojih su već odigrali četiri i ostvarili dvije pobjede, jedan remi i jedan poraz. U prvom susretu protiv Temnića Rakojevićevi izabranici igrali su neriješeno 2:2, kada su strijelci za nikšićkog prvoligaša bili Bakrač i Stijepović. Drugi kontrolni susret odigran je na stadionu “Čair” sa domaćim Radničkim koji se priprema za početak Superlige Srbije. Niški tim je u tom meču izašao kao pobjednik, slavivši sa ubjedljivih 3:0.

U naredna dva susreta napadači Sutjeske podesili su nišanske sprave i doveli tim do dva trijumfa. Mnogo konkretnija igra protiv Novog Pazara u odnosu na prva dva meča rezultirala je pobjedom od 2:0, a da su momci u plavo-bijelim dresovima bili malo precizniji, trijumf je mogao biti i ubjedljiviji. Strijelci protiv Novopazaraca bili su Veljko Vuković i Igor Poček, koji je u igru ušao sa klupe.

Juče je nikšićka ekipa odigrala i četvrti meč koji je za nju bio poput lakšeg treninga. Ostvarena je ”laka” pobjeda (4:1) protiv kruševačkog Trayala. Prvi gol na meču za Sutjesku djelo je Marka Vučića koji je pogodio iz slobodnog udarca, da bi u prvom dijelu igre pogodio i Bojan Božović na asistenciju Igora Počeka.

Druga dva gola postignuta su u drugom poluvremenu, a ”egzekutori” su bili Vladan Bubanja kojeg je uposlio Stefan Lončar, dok je Miloš Vučić bio asistent kod četvrtog pogotka kada je mrežu zatresao Mirko Radišić.

Posljednji pripremni susret “plavi” igraju protiv ekipe Jagodine nakon čega ih 23. jula očekuje povratak u Nikšić gdje će nastaviti sa pripremama.

U taboru Sutjeske, pored stručnog štaba koji čine šef struke Rakojević, treneri Vujačić, Albijanić i Goranović, sportski direktor Papović, fizioterapeuti Matović i Kovačević, sekretar Srdanović i ekonom Kovačević, nalazi se i 19 fudbalera, koji su uglavnom dobijali priliku u kontrolnim utakmicama.

Na Kopaonik su otputovali golmani Giljen, Ličina i Radović, te Marko i Miloš Vučić, Stijepović, Bakrač, Radišić, Nedić, Vuković, Lončar, Janković, Božović, Ivanović, Marković, Vujović, Poček, Zarubica, Marušić, Bubanja, Babić, Mićunović, Popović i Denković.

 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske poraženi od Mladosti DG rezultatom 3:2 u susretu 34. kola Merdianbet 1. CFL.
U 34. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige fudbaleri Sutjeske gostuju u Podgorici, gdje će odmjeriti snage sa OFK Mladost Donja Gorica.