Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska u Tuzima čuva lidersku poziciju

21935218_1351905764922321_75494907_n
  • Autor onogost.me
  • 22.09.2017. u 06:03

Danas je na programu svih pet utakmica osmog kola Telekom Prve fudbalske lige u okviru kojih ekipa Sutjeske gostuje Dečiću u Tuzima.

Nakon sedam odigranih utakmica nikšićki prvoligaš ima 17 bodova i nalazi se na čelu tabele i ima ulogu favorita u današnjem duelu protiv pretposljednje ekipe u prvenstvu. Tim koji je bio najveće prijatno iznenađenje u prošloj sezoni nije na najbolji način započeo novi ciklus u crnogorskom prvoligaškom karavanu pa se u dosadašnjem dijelu prvenstva može pohvaliti samo jednim trijumfom i tri remija, dok je u tri duela pretrpio poraz.

Ekipi Nikole Rakojevića dodatni stimulans pred ovo gostovanje daju rezultati protiv Rudara, sa kojim su u gostima u okviru prve utakmice osmine finala igrali neriješeno 0:0, a u prvenstvenom duelu su na svom terenu savladali Pljevljake praktično sa pola snage, a rezultat je nakon 90 minuta bio 3:0.

Ono što daje ekipi Dečića nadu pored domaćeg terena i podrške publike jeste međusobni skor u posljednjih pet mečeva. Tri puta je slavio tim iz Tuzi rezultatom 1:0, dok je dva puta skor bio neriješeno, a rezultat je u oba meča bio 1:1.

Duel između Dečića i Sutjeske zakazan je za 15h kada će početi i mečevi Budućnost – Kom, Grbalj – Zeta i Rudar – Iskra, dok se od 13h sastaju OFK Petrovac – Mladost.
 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.