Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska protiv Koma završava uspješnu polusezonu

sutjeska_pripreme_kopaonik1_0_0
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 09.12.2017. u 07:22

Sutjeska će jesenji dio sezone završiti na čelu tabele, a sa kolikom bodovnom razlikom u odnosu na najbliže pratioce znaće se posle današnjih utakmica 19. kola u okviru kojeg nikšićki prvoligaš na svom terenu gostuje ekipi Kom Eurozox, nakon čega slijedi prvenstvena pauza.

Ekipa Nikole Rakojevića je u prvom dijelu prvenstva pokazala najbolji fudbal, u kojem su postignuti i novi rekordi kako na ličnom, tako i na ekipnom nivou, što je rezultiralo bodovnom razlikom od deset bodova nad aktuelnim prvakom i najbližim pratiocem, ekipom Budućnosti.

Nikšićki prvoligaš će i na Zlatici danas imati ulogu favorita, protiv ekipe sa kojom je u ovoj sezoni već odigrao dva prvenstvena meča. U prvom kolu je Sutjeska u gostima slavila minimalnim rezultatom, da bi u meču 10. kola kraj Bistrice bilo 4:0 za lidera prvenstva.

Ekipa Kom Eurozoxa ima 23 osvojena boda u dosadašnjem dijelu prvenstva i nalazi se na petoj poziciji na tabeli, pa će na proljeće imati šansu da se bori i za mjesto koje vodi u Evropu, a eventualna pobjeda u današnjem meču dala bi joj nadu da može ravnopravno da se bori u drugom dijelu sezone sa glavnim konkurentima za izlazak na evropsku scenu.

Ipak, podgorička ekipa će danas ispred sebe imati najtežeg mogućeg protivnika pa bi za novog prvoligaša svaki rezultat osim poraza bio uspjeh.

Duel između Kom Eurozoxa i Sutjeske igra se od 13h, kada počinju i ostali mečevi 19. kola u kojima se sastaju:

Grbalj – Petrovac

Rudar – Mladost

Dečić – Zeta

Budućnost – Iskra  

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šest kola od kraja Meridijan Prve Crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske zaostaju pet bodova za vodećim dvojcem, Dečićem i ekipom Budućnosti, a danas će u okviru 31. kola pokušati da pobijede Jedinstvo i zadrže šanse za neko od prva dva mjesta.
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.