Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska protiv Grblja juri novu pobjedu, Giljen seriju bez primljenog gola

sut_zeta_1_0
arhiva
  • Autor onogost.me
  • 17.11.2017. u 23:39

Nakon pauze od dvije sedmice, danas se nastavlja fudbalski šampionat Crne Gore utakmicama 15. kola, a priliku da nastavi pobjedničku seriju imaće Sutjeska koja će na svom terenu dočekati ekipu Grblja.

Lider prvenstva je u najboljoj poziciji od početka prvenstva i ima čak 11 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Budućnost.

Nikšićki prvoligaš je nanizao šest uzastopnih pobjeda i to bez primljenog gola, a Giljenova mreža je mirovala još od šestog kola, kada je Sutjeska primila gol upravo od današnjeg protivnika, sa kojim je u gostima igrala neriješeno 1:1.

Ukoliko čuvar mreže “plavih“ ne primi gol ni u današnjoj utakmici  doći će na drugo mjesto vječite liste golmana u samostalnoj Crnoj Gori po broju minuta koliko nisu primili gol. Giljen je do sada sačuvao gol 733 minuta, a prvi na listi je Mileta Radulović, koji je na golu Grblja sakupio 845 minuta bez primljenog gola.

Ipak, ekipi Nikole Rakojevića će u današnjem susretu prioritet biti da ostvari pobjedu protiv ekipe koja im je već uskratila dva boda u ovoj sezoni i koja se nalazi na trećoj poziciji na tabeli, pa je i kapitenu Sutjeske u prvi plan učinak tima pa tek onda serija koju juri.

“Očekujemo naravno pobjedu. Igramo pred svojim navijačima, spremali smo se sad na pauzi, dobro smo odmorili i nadam se da ćemo nastaviti pozitivan niz. Nadam se i da nećemo primiti gol i sve bi to bilo naravno lijepo i za mene i za tim i klub, ali naravno najbitnija je pobjeda tako da se najviše na to fokusiram i ja i ekipa , kako da pobjedimo danas”, kazao je Giljen pred meč saa Grbljem za naš portal.

Duel između Sutjeske i Grblja igra se od 13h, kada će početi i dueli Zeta – Petrovac, Iskra – Mladost i Kom Eurozox – Rudar, dok će susret između Budućnosti i Dečića početi od 17h.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.