Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska pod Goricom zatvara najuspješniju sezonu

naslovna_46_4_0
arhiva
  • Autor onogost.me
  • 26.05.2018. u 06:19

Šampion Crne Gore, ekipa Sutjeske, svoju najuspješniju sezonu završiće utakmicom protiv Budućnosti u okviru posljednjeg, 36. kola Prve Telekom lige.

Ekipa Nikole Rakojevića staviće tačku na sezonu u kojoj je iza sebe ostavila pratioce sa velikom bodovnom razlikom i obezbijedivši titulu šest kola prije kraja prvenstva, čime su postali prva ekipa u Crnoj Gori kojoj je to pošlo za rukom.

Ekipa Nikole Rakojevića staviće tačku na sezonu u kojoj je iza sebe ostavila pratioce sa velikom bodovnom razlikom i obezbijedivši titulu šest kola prije kraja prvenstva, čime su postali prva ekipa u Crnoj Gori kojoj je to pošlo za rukom.

Kolo prije kraja “plavi“ imaju 76 bodova, odnosno 19 više u odnosu na najbližeg pratioca, ekipu Budućnosti, sa kojom će danas po četvrti put u ovoj sezoni odmjeriti snage. U oba susreta koji su odigrani kraj Bistrice Nikšićani su upisali pobjede. U meču 9. kola bilo je 1:0, a u okviru 27. kola bilo je 3:2 za najbolju ekipu prvoligaškog karavana. U duelu dvije najbolje crnogorske ekipe, koji je igran na Gradskom stadionu u Podgorici u 18. kolu slavio je domaći tim sa 3:1.

Ni podgorička ekipa nema rezultatskog imperativa u današnjem susretu pošto ima šest bodova više od trećeplasirane Zete, pa je još ranije obezbijedila drugu poziciju. I pored toga što eventualni bodovi ni jednoj ni drugoj ekipi ne donose ništa značajno, vjerovatno nijedna ekipa neće “popuštati“ u najvećem crnogorskom derbiju.

Susret između Budućnosti i Sutjeske igra se od 18h, dok će pola sata ranije početi ostali dueli posljednjeg kola u kojima se sastaju:

Petrovac – Kom Eurozox

Dečić – Iskra

Rudar – Zeta

Grbalj – Mladost

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šest kola od kraja Meridijan Prve Crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske zaostaju pet bodova za vodećim dvojcem, Dečićem i ekipom Budućnosti, a danas će u okviru 31. kola pokušati da pobijede Jedinstvo i zadrže šanse za neko od prva dva mjesta.
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.