Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska ne igra samo za titulu, već se sprema i za Evropu

vladan_giljen_0
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 12.03.2018. u 12:24

Ubjedljivu prednost na prvoligaškoj tabeli Nikšićanima ne zadržava nepobjedivost, koliko nesposobnost njihovih glavnih konkurenata da pobijede.

Nakon remija sa “romantičarima” imaju 16 bodova prednosti jer je Budućnost ponovo igrala neriješeno, pa bi se moglo konstatovati da se kraj Bistrice slobodno mogu opustiti, jer im trofej nikako ne može izmaći.

Kapiten Vlado Giljen smatra da ih to što su usporili napredak u prvenstvu neće obeshrabriti i da će ovog proljeća igrati bolji fudbal nego jesenas.

“Mladost nije ekipa za potcjenjivanje i nije nikad bila, ali prije dva dana imali su svega jednu ozbiljnu priliku protiv nas i to u nadoknadi vremena, kada smo mi imali igrča manje na terenu. Dakle, nadigrali smo ih u svakom smislu te riječi, a to je mnogo važno. Tačno je da smo željeli sva tri boda, pa i zaslužili ih, ali rezultat ne dolazi uvijek po zasluzi. Nijesmo igrali u najjačem sastavu, imamo povrijeđenih i rovitih prvotimaca, a kada budemo kompletni siguran sam da ćemo djelovati još opasnije. Uostalom, iz kola u kolo logično je da budemo sve uigraniji, da se izdignemo kvalitetom, jer ne smije se znemariti da ćemo predstojećeg ljeta igrati na međunarodnoj sceni. Treba odgovoriti izazovima koji nas očekuju i nakon eventualnog osvajanja titule, a to znači da nema opuštanja. Ne igramo mi ovog proljeća samo za trofej”, kategoričan je golman Sutjeske, Vlado Giljen.

Sutjeska će u sljedećem kolu prvenstva već u srijedu gostovati Grblju.

 

Izvor: Pobjeda

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.