Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska dočekuje Rudar

sutjeska-iskra_3_1
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 16.09.2017. u 06:18

Nakon prvog meča u osmini finala Kupa Crne Gore fudbaleri Sutjeske i Rudara će u samo četiri dana odigrati i drugi meč, ovoga puta u okviru sedmog kola Prve Telekom crnogorske fudbalske lige.

Lider prvenstva je zadovoljniji ishodom prvog duela u Kupu koji je završen bez golova, ali će na svom stadionu svakako ići na pobjedu protiv pljevaljskog prvoligaša koji je tradicionalno neugodan protivnik “plavih”.

Ekipa Nikole Rakojevića u prva četiri kola imala je maksimalan učinak a nakon toga je ostvarila dva remija, ali i dalje čuva čelnu poziciju i imaće ulogu favorita u današnjem duelu. Pljevljaci su sa druge strane upisali polovičan učinak pošto su u tri duela upisali pobjede i u isto toliko susreta su pretrpjeli poraz.

U taboru plavih ne kriju da i u ovaj duel ulaze sa imperativom pobjede, a meč u kupu im je pomogao da bolje uvide mane i vrline ekipe Rudara pa će spremnije dočekati današnji meč.

 “U današnji duel ulazimo sa namjerom da pobijedimo, kao što smo i u svakom meču od početka sezone. Što se tiče našeg protivnika radi se o izuzetno kvalitetnoj ekipi, sa nekoliko vrhunskih individualaca, namučili su nas dosta u prvoj utakmici kupa, tako da znamo njihove vrline, a nadam se i potrudićemo se da njihove mane iskoristimo”, kazao je za naš portal napadač Sutjeske Božo Marković, koji se u dosadašnjem dijelu prvenstva dva puta upisao u listu strijelaca.

Današnji susret između Sutjeske i Rudara koji se igra na stadionu kraj Bistrice zakazan je za 15 sati, dok se u ostalim duelima 7. kola Prve Telekom crnogorske fudbalske lige sastaju

Zeta – Mladost (13.00h)

Kom – Dečić (15.30h)

Iskra – Grbalj (15.30h)

Budućnost – Petrovac (18.00h)

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šest kola od kraja Meridijan Prve Crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske zaostaju pet bodova za vodećim dvojcem, Dečićem i ekipom Budućnosti, a danas će u okviru 31. kola pokušati da pobijede Jedinstvo i zadrže šanse za neko od prva dva mjesta.
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.