You are here

Četvrtog dana Svjetskog prvenstva u fudbalu svoje prve utakmice odigraće šest reprezentacija. U okviru grupe E sastaće se Srbija i Kostarika, a zatim Brazil i Švajcarska, dok će u F grupi biti odigran jedan meč, u kojem će snage odmjeriti aktuelni šampion Njemačka i Meksiko.
17.6. 8:08
0

Vojinović: Najbolji će biti Mesi ili Azar, dobar fudbal očekujem u završnici
Magija Mundijala opčinila je u našem gradu ne samo sportiste i sportske radnike nego i ljude iz svih ostalih branši. I poznati nikšićki advokat Milan-Veljo Vojinović jedan je od onih koji su sa nestrpljenjem isčekivali početak 21. Svjetskog prvenstva u Rusiji.
16.6. 17:05
0

Na Javnom servisu HD mundijalska slika od srijede
Utakmice Svjetskog prvenstva u Rusiji napokon će moći da se gledaju u HD rezoliciji, na posebnom kanalu RTCG, najavili su iz Javnog servisa.
16.6. 9:04
0

Treći dan Svjetskog prvenstva u fudbalu donosi nam bogat program, kada će biti odigrane prve utakmice u grupama B i C. Prvi na teren će Francuska i Australija od 12h, zatim od 15h Argentina – Island, a od 18h igraju Peru i Danska. U večernjem terminu, tačnije od 21h sastaju se Hrvatska i Nigerija.

16.6. 8:04
0

Mundijal ne bi bio to što jeste da nije ispunjen i svojim zanimljivostima kojima je “prošaran” bio do sada svaki, a bilo ih je ukupno 20. Dok sa nestrpljenjem isčekujete današnje utakmice za vas smo izdvojili ukupno 20 interesantnih podataka sa do sada 20 odigranih Svjetskih prvenstava.

15.6. 9:03
0

Nakon premijernog duela na Svjetskom prvenstvu između Rusije i Saudijske Arabije u kojem je domaćín pokazao da ima mnogo kvalitetniju ekipu, danas se nastavlja takmičenje, a na programu će biti čak tri susreta.

15.6. 8:12
1

Utakmicom Rusija – Saudijska Arabija u kojoj je domaćin slavio sa ubjedljivih 5:0, počelo je sa nestrpljenjem isčekivano 21. Svjetsko prvenstvo u fudbalu.

14.6. 8:17
1

Svjetsko prvenstvo u fudbalu, 21. po redu, počeće danas i trajaće do 15. jula, kada će biti odigrana finalna utakmica, a do tada svi ljubitelji fudbala imaće priliku da uživaju u nadmetanju 32 reprezentacije iz svih krajeva svijeta.