You are here

Mundijal u Rusiji juče je imao svoj posljednji čin. Francuska i Hrvatska odigrali su meč po svim fudbalskim ukusima, a stiče se utisak da je i kompletno prvenstvo bilo takvo.
15.7. 19:04
0

VIDEO: Evo kako su Francuzi u Nikšiću slavili titulu
Finale Svjetskog prvenstva između Francuske i Hrvatske  u hotelu Onogošt pratili su i gosti iz Francuske koji su napravili sjajnu atmosferu.
15.7. 18:54
0

Goleada u finalu i titula Francuskoj!
U finalu 21. Svjetskog prvenstva reprezentacija Francuske je ubjedljivo savladala Hrvatsku rezultatom 4:2 i tako došla do svoje druge titule u istoriji.
15.7. 9:25
0

Posljednja utakmica 21. Svjetskog prvenstva u fudbalu biće odigrana danas od 17h na stadionu Lužnjiki u Moskvi, nakon koje će biti poznat novi vladalac planete u naredne četiri godine u Kataru.

15.7. 8:43
0

Veliko finale na Svjetskom prvenstvu u Rusiji između Francuske i Hrvatske sa nestrpljenjem isčekuje čitava planeta, a i mnogi naši sugrađani će od 17h biti kraj malih ekrana da vide ko će biti novi prvak svijeta u fubalu.

15.7. 8:09
0

Finalnom utakmicom između Francuske i Hrvatske, danas se na 21. po redu Svjetskom prvenstvu u fudbalu spušta zavjesa. Dugogodišnji sportski novinar RTNK, koji decenijama sa posebnom pažnjom prati jedan od najvećih svjetskih sportskih događaja, naš sugrađanin Boro Odalović, za naš portal je iznio viđenje kompletnog dešavanja u Rusiji u prethodnih mjesec dana.

14.7. 9:44
0

Poražene reprezentacije iz polufinalnih duela, Belgija i Engleska, odigraće danas od 16h utakmicu za treće mjesto.

14.7. 8:26
0

Na Mundijalu u Rusiji ostalo je da se odigraju još dvije utakmice. Jedna će odlučivati o trećem i četvrtom mjestu u konačnom plasmanu, dok će druga donijeti novog šampiona svijeta.