Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Revanš meč finala futsal lige: Čelik pred titulom

32767433_2121006621248192_1304164697716555776_n
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 19.05.2018. u 06:12

Sportski centar u Nikšiću večeras će biti poprište revanš meča  finala Prve futsal lige Crne Gore u kojem će se sastati Čelik i Brskovo.

U prvom susretu odigranom u Mojkovcu nikšićki tim je stekao prednost, nakon što je slavio rezultatom 2:3, pa će “metalurzi” sigurno sa većim samopouzdanjem ući u odlučujućih 40 minuta borbe za najbolji tim u državi.

U taboru Nikšićana  pred večerašnji susret vlada optimizam, ali su svjesni da neće biti nimalo lako protiv ekipe koja je ligaški dio prvenstva završila na drugoj poziciji.

 “Očekujemo tvrd i neizvjestan meč, kao sto je bio i u Mojkovcu. Za ovo smo se spremali cijele godine, ulazimo u meč puni samopouzdanja, da dokažemo da se u Nikšiću igra najbolji futsal u Crnoj Gori. Znamo da neće biti lako, ekipa Brskova je skup odličnih igrača, ali očekujemo da slavimo titulu sa našim navijačima”, kazao je za naš portal čuvar mreže nikšićke ekipe, Nemanja Koprivica.

Čelik je ove sezone ligaški dio završio na prvoj poziciji sa 49 bodova i već tada pokazao da ima veoma kvalitetnu ekipu i da je glavni favorit za osvajanje titule prvaka Crne Gore. “Metalurzi” su u polufinalu bili bolji od gradskog rivala KMF Nikšić.

Iz kluba su pozvali i sugrađane da dođu u što većem broju i podrže ih u pohodu na titulu, a duel između Čelika i Mojkovca zakazan je za 20h.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.