Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Rakojević: Polako, tek je počelo

nikola-rakojevic_1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 14.08.2018. u 08:35

Fudbaleri Sutjeske su na superioran način stigli do titule prošle sezone. Na putu ka tronu oborili su mnoge rekorde i stigli do kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izabranici Nikole Rakojevića su imali dosta promjena u sastavu tima, bili su dostojan rival Astani, ali je objektivno kvalitetniji šampion Kazahstana nastavio takmičenje dalje. Nikšićani su se preselili u kvalifikacije za Ligu Evrope gde su bili bolji, ali je Alaškert iz Jermenije imao više sreće.

Šampionat Crne Gore nije počeo u skladu sa očekivanjima. Sutjeska je u prva dva kola igrala sa Mornarom i Lovćenom koji su prošle sezone izborili plasman u elitno društvo. Oba meča su završena rezultatom 1:1.

Među navijačima se pojavila mala zebnja jer je Budućnost ostvarila maksimalan učinak i već posle dva kola stekla četiri boda više u odnosu na aktuelnog šampiona Crne Gore.

„Polako, tek je počelo. Nema razloga za brigu, niti zebnju. Još slažemo kockice u željeni mozaik. Zalaganjem igrača sam zadovoljan, u mečevima koji ste pomenuli nismo bili ni miljenici fortune, kao ni u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Jedini lijek za trenutnu situaciju je rad i pristup na kojem insistiram. Svaki meč je finale. Iza nas su ostala dva finala, nema tugovanja za propuštenim prilikama, samo gledamo naprijed. Slijedi duel sa Petrovcem, od kojeg očekujem maksimalnu borbenost i disciplinu kada je Sutjeska u pitanju“, naglasio je za Sport Klub trener Sutjeske Nikola Rakojević.

Treće kolo šampionata Crne Gore se igra u srijedu, a snage će odmjeriti: Sutjeska – Petrovac, OFK Titograd – Budućnost, Grbalj – Rudar, Mornar – Lovćen, Zeta – Iskra.

 

Izvor: Sport Klub

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.