Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Rakojević: Ekipa pokazala dobar odnos, odluka pala u Sofiji

rakojevic_pres1
Branko Čupić
  • Autor onogost.me
  • 07.07.2017. u 05:49

Trener Sutjeske Nikola Rakojević rekao je nakon susreta sa Levskim da je dvomeč njegove i bugarske ekipe odlučilo prvo poluvrijeme u Sofiji. 

„Bez obzira na neku našu nadmoćnost i eventualno stvaranje šansi za postizanje golova ipak je bilo presudno što smo loše ušli u utakmicu u Sofiji“, naglasio je Rakojević.

On je istakao i da je zadovoljan prikazanim od strane njegovog tima, te da se nada da će takva igra krasiti ekipu i ubuduće.

„Danas smo odigrali dosta korektnu utakmicu. Jednostavno smo pokušali da nadoknadimo taj minus koji smo napravili. Nijesmo uspjeli da postignemo golove iz nekih izglednih prilika gdje obično kažemo da je lakše dati gol, nego promašiti. Mislim da je moja ekipa pokazala jedan dosta dobar odnos prema utakmici i treba na tome da radimo, da to ostane ovako“, rekao je šef struke nikšićkog prvoligaša.

Ekipa Sutjeske je u prvom meču u Sofiji poražena od Levskog rezultatom 3:1, dok je sinoć u revanšu reziltat bio 0:0 pa u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope ide bugarski tim kojeg očekuju dueli sa splitskim Hajdukom.
 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šest kola od kraja Meridijan Prve Crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske zaostaju pet bodova za vodećim dvojcem, Dečićem i ekipom Budućnosti, a danas će u okviru 31. kola pokušati da pobijede Jedinstvo i zadrže šanse za neko od prva dva mjesta.
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.