Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Puškaš Akademija pobjednik prvog memorijala “Milan Mika Zirojević”

akademia
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 10.08.2018. u 08:25

Na prvom međunarodnom memorijalnom turniru "Milan Mika Zirojević" pobjednički pehar pripao je Puškaš Akademiji iz Mađarske, koja je u finalu savladala domaćina Sutjesku sa ubjedljivih 6:0.

Pobjednik je na turniru ostvario sve tri pobjede uz impresivnu gol razliku 15:1. Golove za ekipu iz Mađarske u finalu su postigli Gruber u 9. i 35, Perfeto u 15., Szijarto u 22., dok je rezervista Sarkozi pogađao u 53. i 62. minutu.

U utakmici za treće mjesto, u duelu ekipa iz Bosne i Hercegovine, sarajevski Željezničar je savladao Zrinjski rezultatom 2:1.  Gol za ekipu iz Mostara postigao je Šaković u 59. minutu,  dok je Želju pobjedu donio Kočević golovima u 15. i 42. minutu.

Identičnim rezultatom Budućnost je savladala Vardar u meču za peto mjesto, a golove za podgoričku ekipu postigli su Asović u 18. i Perišić u 33. minutu. Jedini gol za tim iz Skoplja djelo je Leventa, koji je bio precizan u 60. minutu.

Crvena zvezda je rezultatom 2:1 slavila protiv Vlaznije, pa je beogradskoj ekipi tako na kraju pripala sedma pozicija. Golove za crveno-bijele postigli su Brajić u 44. i Goldin u 50. minutu, a jedini gol za tim iz Albanije upisao je Leka.

Najbolji igrač turnira je fudbaler pobjedničke ekipe Zsombor Gruber, koji je ujedno i najbolji strijelac sa pet postignutih golova, dok je za najboljeg golmana izabran čuvar mreže Željezničara Sergej Bjelica. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.