Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Omladinci Sutjeske ravnopravan rival lideru

sut
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 21.01.2018. u 21:25

Kontrolni meč između omladinskog i seniorskog tima Sutjeske koji je odigran juče završen je bez pobjednika, a rezultat je nakon 90 minuta igre bio 1:1.

Gol za omladinski sastav postigao je Novica Eraković već u osmom minutu utakmice, da bi konačan rezultat postavio Aleksandar Vlashović koji je nakon centaršuta Miloša Vučića sproveo loptu u sopstvenu mrežu u 24. minutu.

I pored loših vremenskih uslova u kojima je odigrana utakmica obje ekipe su prikazale dobru igru, a viđeno je nekoliko izgledenih prilika ispred oba gola.

Aleksa Marušić je za omladince propustio izglednu šansu već u petom minutu, dok je za ekipu Nikole Rakojevića u prvom dijelu igre dva puta zaprijetio golu protivnika Stefan Denković.

U drugom poluvremenu inicijativu je imao lider Prve Telekom lige, ali svoje prilike nijesu uspjeli da iskoriste Dejan Zarubica, Igor Poček i novajlija Šaleta Kordić pa je rezultat ostao nepromijenjen.

Za prvi tim Sutjeske nastupili su Giljen, Bakrač, Nedić, Stijepović, Mi. Vučić, Bubanja, Stefanović, Marković, Ivanović, Denković i Božović. Igrali su još: Ličina, Radulović, Kordić, Radišić, Zarubica, Poček, Vujović, Ma. Vučić i Merdović, dok je tim Dragana Mijanovića meč počeo u sastavu  ićanović, Babić, V. Vlahović, A. Vlahović, Krulanović, Mićunović, Toljić, Eraković, Osmajić, Marušić i Bećirović. Igrali su još: Pajović, Vujačić i Božović.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šest kola od kraja Meridijan Prve Crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske zaostaju pet bodova za vodećim dvojcem, Dečićem i ekipom Budućnosti, a danas će u okviru 31. kola pokušati da pobijede Jedinstvo i zadrže šanse za neko od prva dva mjesta.
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.