Marković: Titula kao poklon za vjenčanje
Objavljeno: Četvrtak, Januar 11, 2018 - 19:24
Autor:
onogost.me

Napadač Sutjeske Božo Marković imao je burnu završnicu prošle i buran početak godine koja je krenula.

Foto : FK Sutjeska

Prvo je sedam dana po završetku prvog dijela šampionata odlučio da stane na „ludi kamen“. Oženio se sa dugogodišnjom djevojkom Sanjom, a zatim odmah na početku godine koja je u toku, stavio novi paraf sa ekipom Sutjeske čije će boje braniti još šest meseci.

Na pitanje da li Sutjeska može da osvoji titulu, treću u istoriji kluba, i da li bi to bio najlepši poklon od saigrača i stručnog štaba za vjenčanje, Marković je odgovorio kao iz topa:

„Naravno. Možemo da osvojimo titulu i jasno je kao dan da bi to bio najljepši mogući poklon za vjenčanje“.

Sutjeska posle 19. kola, a uoči nastavka šampionata u kojem će se odigrati još 17 utakmica, ima 13 bodova u odnosu na najbližeg pratioca ekipu Budućnosti. Da li je dovoljno da se stigne do trona?

„Mi tabelu ne gledamo i ne razmišljamo o tome da imamo dvocifrenu prednost u odnosu na Budućnost. Počeli smo pripreme i držaćemo se dogovora sa početka sezone. U svaki meč ulazimo kao da je finale. Borićemo se do poslednjih atoma snage. To je recept koji je bio dobar u prvom dijelu sezone i nećemo ga menjati u nastavku“, rekao je Božo Marković za Sport Klub i nastavio:

„Igraćemo u nastavku kao da je šampionat tek počeo. Glavni aduti ostaju isti. Pozitivna hemija i energija unutar tima, vjera u sebe i sopstvene kvalitete“.

Šampionat Crne Gore se nastavlja 20. februara, a Sutjeska će posle uvodne faze, pripreme odraditi u Igalu.

 

Izvor: Sport Klub

Ukupno ocjena: 7

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Subota, Januar 20, 2018 - 15:11
Bakrač: Pokušaćemo da budemo još bolji, bićemo gladni pobjeda

Pripreme za drugi dio šampionata u taboru Sutjeske protičnu mirno i bez velike pompe.

Subota, Januar 20, 2018 - 11:01
“Dadeks kup”: “Vembli” do finala, Lješković najbolji strijelac

Na nedavno održanom turniru “Dadeks kup“,  čiji je domaćin bila Podgorica, učešće je uzeo nikšićki klub “Vembli“  sa dvije selekcije koje su činili dječaci rođeni 2006. i 2008. godine.

Srijeda, Januar 17, 2018 - 19:16
Omladinci Sutjeske treniraju punom parom

Omladinci Sutjeske započeli su proteklog vikenda pripreme za proljećni dio sezone.

Srijeda, Januar 17, 2018 - 08:05
Talentovani Radovan Banjević: Najbolji kadet Srednje regije!

U nedavnom razgovoru za naš portal šef stručnog štaba Sutjeske Nikola Rakojević kazao je da je u Nikšiću uvijek bilo dječaka koji su imali fudbalskog talenta, a te riječi trenera nikšićkog prvoligaša potvrđuje naš sugrađanin i član fudbalske škole Polet stars, Radovan Banjević.

Utorak, Januar 16, 2018 - 14:32
Kordić: Nadam se da ću nastaviti gdje sam stao

Ako se po jutru dan poznaje, onda će povratnik u redovima Sutjeske Šaleta Kordić, kao prvo pojačanje u ovoj godini, biti pravi potez uprave nikšićkog prvoligaša.