Marković: Titula kao poklon za vjenčanje
Objavljeno: Četvrtak, Januar 11, 2018 - 19:24
Autor:
onogost.me

Napadač Sutjeske Božo Marković imao je burnu završnicu prošle i buran početak godine koja je krenula.

Foto : FK Sutjeska

Prvo je sedam dana po završetku prvog dijela šampionata odlučio da stane na „ludi kamen“. Oženio se sa dugogodišnjom djevojkom Sanjom, a zatim odmah na početku godine koja je u toku, stavio novi paraf sa ekipom Sutjeske čije će boje braniti još šest meseci.

Na pitanje da li Sutjeska može da osvoji titulu, treću u istoriji kluba, i da li bi to bio najlepši poklon od saigrača i stručnog štaba za vjenčanje, Marković je odgovorio kao iz topa:

„Naravno. Možemo da osvojimo titulu i jasno je kao dan da bi to bio najljepši mogući poklon za vjenčanje“.

Sutjeska posle 19. kola, a uoči nastavka šampionata u kojem će se odigrati još 17 utakmica, ima 13 bodova u odnosu na najbližeg pratioca ekipu Budućnosti. Da li je dovoljno da se stigne do trona?

„Mi tabelu ne gledamo i ne razmišljamo o tome da imamo dvocifrenu prednost u odnosu na Budućnost. Počeli smo pripreme i držaćemo se dogovora sa početka sezone. U svaki meč ulazimo kao da je finale. Borićemo se do poslednjih atoma snage. To je recept koji je bio dobar u prvom dijelu sezone i nećemo ga menjati u nastavku“, rekao je Božo Marković za Sport Klub i nastavio:

„Igraćemo u nastavku kao da je šampionat tek počeo. Glavni aduti ostaju isti. Pozitivna hemija i energija unutar tima, vjera u sebe i sopstvene kvalitete“.

Šampionat Crne Gore se nastavlja 20. februara, a Sutjeska će posle uvodne faze, pripreme odraditi u Igalu.

 

Izvor: Sport Klub

Ukupno ocjena: 38

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Utorak, April 24, 2018 - 18:02
Titula Sutjeske plod posvećenog rada

Predsjednik i generalni sekretar Fudbalskog saveza Dejan Savićević i Momir Đurđevac, čestitali su Fudbalskom klubu Sutjeska osvajanje titule.

Utorak, April 24, 2018 - 08:26
Marković: Da sam ja režirao ne bih ovako, za teren me ne pitaj

Jedan od rođenih Nikšićana u taboru novog šampiona Crne Gore je i Božo Marković. Sigurno da je sa posebnim emocijama doživio osvajanje titule, koju je, kako i sam kaže, odavno sanjao.

Ponedjeljak, April 23, 2018 - 15:10
Čelik od Lovćena ispraćen “petardom”

Još jedan težak poraz za fudbalere Čelika u ovoj sezoni. U utakmici 27. kola nikšićki drugoligaš je u gostima protiv Lovćena savladan sa 5:0.

Ponedjeljak, April 23, 2018 - 14:39
Omladinci bez milosti u Tuzima

Omladinci Sutjeske bili su itekako golgeterski raspoloženi na gostovanju u Tuzima, gdje su sa 6:0 savladali domaći Dečić u utakmici 8. kola proljećnog dijela sezone.

Nedjelja, April 22, 2018 - 21:49
Ko čeka Sutjesku u kvalifikacijama za Ligu šampiona: Minimum 4 meča i 780 hiljada eura

Sutjeska je tek sedma ekipa u Evropi koja je osigurala titulu nacionalnog prvaka, u ligama koje se igraju po kalendaru jesen-proljeće.