Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Marković: Da sam ja režirao ne bih ovako, za teren me ne pitaj

bozo-markovic-izvor-fk-sutjeska_1
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 24.04.2018. u 06:26

Jedan od rođenih Nikšićana u taboru novog šampiona Crne Gore je i Božo Marković. Sigurno da je sa posebnim emocijama doživio osvajanje titule, koju je, kako i sam kaže, odavno sanjao.

Ovakvu dominaciju nisu očekivale i najvatrenije pristalice Sutjeske, ali nema sumnje da je ovaj uspjeh “plavih” donio veliku radost u gradu pod Trebjesom.

“Mogu reći da sam napokon doživio ono što sam dugo čekao i sanjao, a to je titula sa mojim voljenim klubom. Osjećaj je neopisiv, nemam riječi da opišem kako se osjećam. Da su mi dali da ja režiram prije sezone ne bi ovako ispalo, ovako dominantno”, kazao je Marković za naš portal.

Božo se oporavlja od operacije nakon povrede u martovskom duelu sa ekipom Mladosti i samo on zna koliko je teško kada niste u mogućnosti da na terenu pomognete ekipi u odlučujućim mečevima. Ipak, ništa mu to nije smetalo da u subotu čak i na štakama bude uz ekipu.

“Naravno da sam bio sa ekipom. Ništa me nije moglo spriječiti, čak sam u Danilovgrad na duel sa Iskrom došao vozeći auto poslije samo dvije nedjelje od operacije. Uf, ne pitaj me za teren”, krajnje je iskren Marković.

Napadač “plavih” je kazao i da oporavak za sada ide po planu, pa ko zna, možda “fudbalski režiseri” prirede za njega još neka prijatna iznenađenja.

“Oporavak ide baš dobro, treba mnogo discipline, strpljenja ali sve je super prošlo, to je najbitnije i daće Bog da na kraju sve to bude kako treba”, istakao je sedmostruki strijelac novog šampiona.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.
Fudbaleri Arsenala pobijedili su Sutjesku 1:0 u posljednjem meču 30. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.
Fudbaleri Sutjeske danas gostuju Arsenalu u 30. kolu MeridianBet Prve crnogorske fudbalske lige.