Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kup: Sutjeska protiv Budućnosti juri minus i prolaz u polufinale

naslovna_48_1
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 22.11.2017. u 07:12

Danas su na programu revanš mečevi četvrtfinala Kupa Crne Gore u okviru kojih će fudbaleri Sutjeske na Gradskom stadionu u Nikšiću igrati protiv podgoričke Budućnosti.

“Plavi“ iz prvog meča imaju dva gola minusa, pošto je aktuelni prvak na svom terenu slavio rezultatom 2:0, pa je pred izabranicima Nikole Rakojevića težak zadatak da nadoknade zaostatak i nastave odbranu trofeja kojeg su osvojili u prošloj sezoni.

Poraz u prvom susretu je jedini na domaćoj sceni u ovoj sezoni, a još jedan je pretrpljen na evropskoj sceni protiv Levskog u Bugarskoj. Svakako da je nikšićku ekipu zapao najteži mogući rival u ovoj rundi takmičenja, koji je i najbliži pratilac lideru u prvenstvu i najozbiljniji konkurent u borbi za titulu.

Fudbaleri Sutjeske na svom terenu pružaju sjajne partije, tako da se od današnjeg susreta očekuje da bude interesantan, a naravno da bi rani gol domaćih igrača učinio da meč bude veoma neizvjesan. Svjesni su u ekipi Sutjeske svojih grešaka iz prvog meča, pa će danas nastojati da ih eliminišu i svojom prepoznatljivom igrom dođu do pozitivnog rezultata iako to neće biti nimalo lako.

“U prvoj utakmici smo primili golove iz naših grešaka, a isto tako smo mogli već u petom minutu da povedemo, da okrenemo sve na našu vodenicu i nakon primljenog gola smo mogli do izjednačenja, a i nakon drugog gola pokušali smo da postignemo taj jedan gol, međutim nijesmo uspjeli”, osvrt je Stefana Lončara na prvi meč, koji je u nastavku razgovora za portal Onogošt dodao da ne prijete nikome, ali ako uđu u utakmicu kao sto znaju mogu svakom da daju 2-3 gola.

“Ne prijetimo jer nijesmo u toj poziciji, biće tesko, ali ćemo da pokušamo da stignemo taj minus od 2 gola”, zaključio je Lončar.

Duel između Sutjeske i Budućnosti igra se od 16h, dok će ostala tri duela početi od 13 sati, a u njima se sastaju Lovćen – Igalo, Grbalj – Ibar i Mladost – Mornar.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.