Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Ispit zrelosti za omladince Sutjeske u Budimpešti

22551727_10210231064508699_806787770_n
  • Autor onogost.me
  • 18.10.2017. u 06:02

Omladinci Sutjeske danas igraju revanš meč prvog kruga Lige šampiona za svoj uzrast protiv mađarskog Honveda sa kojim su igrali neriješeno 2:2 u prvom susretu odigranom u Nikšiću.

Imao je aktuelni prvak Crne Gore u prvom susretu dva gola minusa, ali je ekipa Dragana Mijanovića uspjela da se sa dva brza gola vrati u igru i sačuva nadu da može izboriti plasman u naredni krug.

Ekipa koja i trenutno drži lidersku poziciju na tabeli ne krije optimizam pred gostovanje favorizovanim Mađarima, koje su nakon nikšićkih 90 minuta koliko toliko bolje upoznali pa će svakako taktički spremniji ući u ovaj duel.

“U ekipi vlada sjajno raspoloženje i svi nestrpljivo čekamo utakmicu, a uvjerili smo se u prvom susretu da se radi o odličnoj ekipi, ali sigurno da imamo i mi šta da pokažemo”, kazao je omladinac Sutjeske Radovan Bećirović za portal Onogošt pred susret u Budimpešti.

Nakon startnog poraza protiv Budućnosti, ova generacija Sutjeske, koja je na domaćoj sceni u više navrata dokazala da joj nema premca, slavila je u sedam uzastopnih mečeva što im uliva dodatno samopouzdanje i na evropskoj sceni.

“Sigurno je da ćemo pružiti svoj maksimum, a uz dobru igru očekujem da se plasiramo u naredni krug takmičenja što bi svakako bio sjajan uspjeh za šampionsku generaciju omladinaca”, ističe Bećirović.

Revanš duel prve runde Lige šampiona između Honveda i Sutjeske zakazan je za 17h.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šest kola od kraja Meridijan Prve Crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske zaostaju pet bodova za vodećim dvojcem, Dečićem i ekipom Budućnosti, a danas će u okviru 31. kola pokušati da pobijede Jedinstvo i zadrže šanse za neko od prva dva mjesta.
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.