Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Giljen vjeruje u malo čudo protiv Astane

vladan_giljen_0_5
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 16.07.2018. u 12:56

Sutjeska je doživjela minimalan poraz u Kazahstanu, ali je sačuvala nadu da u revanšu može napraviti iznenađenje i izboriti prolaz u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Prva utakmica protiv Astane je arhivirana. Odluka o tome ko će na megdan danskom Midtjilandu u 2. kolu kvalfikacija za Ligu šampiona biće donijeta u Nikšiću za dva dana. Minimalan poraz, sa jednim golom zaostatka, golom koji je domaćin postigao iz jedanesterca, donosi nadu da se u revanšu može do povoljnog rezultata, rezultata koji bi ekipu Nikole Rakojevića poslao u Dansku, a ekipu Astane u Jermeniju.

“Utakmica je bila onakva kako smo se i nadali. Znali smo kakva je ekipa Astana, pa smo pokušavali da ih iznenadimo iz kontri, što na kraju nijesmo uspjeli. Normalno da nijesam zadovoljan jer smo izgubili utakmicu, ali smo vidjeli da možemo da im pariramo, tako da je ovo za nas samo prvo poluvrijeme”, kazao je Vladan Giljen, golman Nikšićana.

Sutjeska će u revanšu biti jača. Staro-novo lice na treningu, jedan od najboljih fudbalera Sutjeske u prethodnoj sezoni, Stefan Denković, odradio je trening sa ekipom. Denković se stavio na raspolaganje treneru Nikoli Rakojeviću i biće spreman za revanš utakmicu protiv Astane, kao i za utakmice drugog kola kvalifikacija UEFA klupskih takmičenja.

“Sada kad smo vidjeli da možemo da im pariramo u nekim segmentima igre, sve ćemo uraditi da ovo ne bude iznenađenje, nego da prođemo jer smo to i zaslužili. Treba da izađemo kao pravi šampioni i da na našem terenu pokažemo ono što znamo”, jasan je Giljen.

 

Izvor: Pobjeda

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.