Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Giljen: Očekujemo nastavak pobjedničke serije

iskra
arhiva
  • Autor onogost.me
  • 21.10.2017. u 05:59

Sutjeska danas u Danilovgradu Danas se nastavlja fudbalsi šampoionat Crne Gore utakmicama 12. kola u okviru kojeg ekipa Nikole Rakojevića u gostima igra protiv Iskre iz Danilovgrada.

Nikšićki prvoligaš je do sada jedina neporažena ekipa u prvenstvu , i sa učinkom od osam pobjeda i tri neriješena meča čvrsto drži lidersku poziciju, dok su Danilovgrađani na šestoj poziciji sa 13 bodova koliko ima i sedmoplasirani Kom.

S obzirom na poziciju na tabeli koju zauzimaju ekipe i na prikazane igre u dosadašnjem dijelu prvenstva, Sutjeska je favorit, a forma “plavih“ je potvrđena i nakon pauze, pošto su u dva susreta postigli sedam golova, a nisu primili nijedan i tako ostvarili ubjedljive trijumfe.

U prvom ovosezonskom duelu današnjih rivala Sutjeska je bila bolja, kada je u Nikšiću slavila rezultatom 2:1, a lider je u prethodnoj sezoni na putu do trofeja u Kupu eliminisao Danilovgrađane, dok je u prvenstvenim utakmicama dva puta slavio, a jednom je bolja bila Iskra i to u finišu šampionata kada su zaustavili ekipu iz Nikšića u pohodu na šampionsku titulu.

Optimizam, ali i oprez pred današnji susret vlada u redovima nikšićke ekipe, što je potvrdio i kapiten i golman Sutjeske Vladan Giljen koji gol nije primio već 659 minuta, i svakako je jedan od najzaslužnijih za dobre rezultate svog tima.

“U seriji smo dobrih rezultata tako da očekujemo pozitivan rezultat i u Danilovgradu, a što se tiče same igre uvijek može bolje. Naravno da očekujemo nastavak pobjedničke serije ali nam neće biti nimalo lako jer je ekipa Iskre veoma kvalitetna i ima mnogo dobrih individualaca. Ali, naravno da najviše zavisi od nas i nadam se da ćemo mi biti pravi i da ćemo se prikazati u najboljem izdanju”, kazao je Giljen.

Duel u Danilovgradu zakazan je za 12.30 časova, dok će tri duela u kojima se sastaju Grbalj – Dečić, OFK Petrovac – Rudar i Zeta – Kom početi sat kasnije.

Derbi kola između Mladosti i Budućnosti igra se u nedjelju od 13 sati.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.