Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Fešta kraj Bistrice: Šampion prima pehar

slavlje_i_sampanjac_0_0_0
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 19.05.2018. u 06:15

Fudbaleri Sutjeske osigurali su šampionsku titulu šest kola prije  kraja prvenstva, a večeras će u utakmici 34. kola dočekati na svom stadionu ekipu Dečića, kada će im biti i uručen šampionski pehar

Ovo će ujedno biti i oproštajna utakmica “plavih” pred svojim navijačima, u sezoni u kojoj su bili najdominantnija ekipa na crnogorskoj prvoligaškoj sceni. Liderska pozicija, sa 19 bodova prednosti u odnosu na najbližeg pratioca, tim Budućnosti, dovoljno govori o kakvoj se nadmoći radi kada je u pitanju tim koji je od prošle godine preuzeo Nikola Rakojević.

Zbog toga nikšićka ekipa nije imala rezultatskog imperativa u posljednjih nekoliko utakmica što se i odrazilo na rezultat, pa je u posljednje četiri utakmice upisala dva poraza i dva remija.

Sa druge strane, ni ekipa iz Tuzi nema razloga da juri bodove, jer se već ranije učvrstila na posljednjoj poziciji na tabeli i sigurni je putnik u niži rang takmičenja. Dečić je na začelju tabele sa 21 bodom, dok pretposljednji Petrovac ima 37.

Meč na Gradskom stadionu u Nikšiću zakazan je za 20h, dok će ostali susreti 34. kola početi od 17.30h, a u kojima se sastaju:

Mladost – Petrovac

Zeta – Grbalj

Iskra – Rudar

Kom Eurozox – Budućnost

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šest kola od kraja Meridijan Prve Crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske zaostaju pet bodova za vodećim dvojcem, Dečićem i ekipom Budućnosti, a danas će u okviru 31. kola pokušati da pobijede Jedinstvo i zadrže šanse za neko od prva dva mjesta.
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.