Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Božović: Mnogo mi znači gol protiv Petrovca

39286425_247382399248861_5155214722441674752_n
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 17.08.2018. u 06:15

Ekipa Sutjeske se nakon tri odigrana kola nalazi na četvrtom mjestu na tabeli sa istim brojem bodova kao i Rudar iz Pljevalja i sa dva boda zaostatka u odnosu na vodeće ekipe Lovćena i Titograda. 

Sigurno da su utakmice u kvalifikacijama za LŠ i LE ostavile traga. Potreban je i period uigravanja, s obzirom na to da je tim prilično izmjenjen u odnosu na prethodnu sezonu.

U prethodnoj utakmici, “plavi” su ostvarili prvu pobjedu u novoj sezoni, a jedan od najzaslužnijih za trijumf svoje ekipe jeste napadač Bojan Božović koji je u razgovoru za klupski sajt govorio o novoj sezoni, o tome ko je favorit za osvajanje lige, njegovoj povredi, kao i očekivanjima pred duel sa ekipom Rudara.

Božović je u prethodnoj sezoni upisao 22 nastupa, a postigao je i četiri gola. Nažalost, veći dio drugog dijela sezone nije igrao zbog povrede, prvo zbog problema sa listom, a kasnije zbog loma ruke.

Koliko Vam znači gol koji ste postigli protiv ekipe Petrovca?

“Sigurno da mi mnogo znači gol koji sam postigao, više zbog trenutka u kom se dogodio, a zatim i načina na koji je postignut gol koji je donio veliko olakšanje našoj ekipi protiv neugodnog Petrovca”.

Kakvo je sada stanje sa Vašom povredom?

“Povreda je iza mene, to je prošlost, osjećam se dobro i nadam se da će tako i ostati”.

Ekipa je prilično promijenjena u odnosu na prethodnu sezonu, da li se možda još uigravate?

“Ima dosta novih igrača koji su se uklopili u rad i sistem. Naravno da je potrebno malo vremena da sve bude kako treba. Svaki bod bi podizao samopouzdanje. U istrajnost ne sumnjam, pa se nadam najboljem”.

Kako ste vidjeli prethodne tri utakmice u prvenstu, da li ste mogli bolje?

“Svakako da smo mogli bolje u prve dvije utakmice, imali smo veoma zgusnut raspored od evropskih utakmica, pa smo u prvenstvene utakmice ulazili dosta “istrošeno”. Rano smo primali golove, pa smo pokušavali iz minusa da okrenemo, a to je uvijek teško”.

Koliko se teško nositi sa pritiskom aktuelnog šampiona, s obzirom na to da vas mnogi i ove godine vide kao glavnog favorita za osvajanje prvenstva i koga smatrate najvećim konkurentom?

“Svaka sezona je priča za sebe. Ne bih nas izdvajao kao apsolutne favorite. Pored ekipe Budućnosti koja se pojačala igračima ozbiljnog renomea, smatram da ima još nekoliko ekipa koje mogu dodatno učiniti prvenstvo interesantnijim”.

Šta očekujete u narednom kolu protiv ekipe Rudara?

“Ekipu Rudara poštujem maksimalno. Vjerujem da će to biti jako teška utakmica, kakve su uvijek i bile u Pljevljima”, zaključio je u razgovoru za sajt FK Sutjeska 33-godišnji napadač plavih.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šest kola od kraja Meridijan Prve Crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske zaostaju pet bodova za vodećim dvojcem, Dečićem i ekipom Budućnosti, a danas će u okviru 31. kola pokušati da pobijede Jedinstvo i zadrže šanse za neko od prva dva mjesta.
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.