Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Božović: Minus moramo da zaboravimo

bojan-bozovic
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 21.11.2017. u 09:24

Fudbaleri Sutjeske nastavili su sa sjajnim partijama u domaćem šampionatu. Izabranici Nikole Rakojevića sačuvali su oreol nepobjedivosti u prvenstvu.

Posle mini pauze pobedili su Grbalj sa 1:0 i sada čekaju revanš meč četvrtfinala Kupa koji je na programu u srijedu.

Jedini poraz kada su takmičenja u Crnoj Gori u pitanju fudbaleri Sutjeske su doživjeli u Podgorici, kada su od Budućnosti u prvom meču četvrtfinala Kupa poraženi sa 2:0. Prije toga gorčinu poraza su osjetili jedino u kvalifikacijama za Ligu Evrope kada su poraženi od Levskog u Sofiji sa 3:1.

Protiv Levskog u revanšu pred svojim navijačima Sutjeska je napadala od prvog do poslednjeg minuta. Šanse su se smjenjivale kao na filmskoj traci, ali lopta nije htjela u gol. Meč je završen rezultatom 0:0, Nikšićani nijesu uspjeli da nadoknade minus od dva gola. Mogu li to da urade protiv Budućnosti?

„Budućnost je odlična ekipa. Pored toga u dobroj je formi, a u Nikšić dolazi sa zaista lijepim kapitalom. Ono što je sigurno je da nam rezultat iz prvog meča nikako ne ide na ruku“ rekao je na početku razgovora za Sport Klub napadač Sutjeske Bojan Božović i nastavio: „Međutim, nismo se odrekli Kupa. Ono što je bitno je da utakmicu koja slijedi moramo da odigramo kao i svaku do sada. Naravno, ne računajući onu u Podgorici. Ne smijemo da mislimo na minus, ne smijemo da jurimo ka golu rivala. Naš cilj je da stignemo do pobjede. Tako ćemo i odigrati revanš. Borićemo se do poslednjih atoma snage, a da li će to biti dovoljno da nadoknadimo deficit i stignemo do polufinala ostaje da se vidi.”

U ostalim mečevima je gotovo sve riješeno, s obzirom da je Lovćen kao gost pobijedio Igalo sa 1:0, Mladost je protiv Mornara u Baru slavila sa 2:0, a Grbalj je kao gost deklasirao Ibar sa 4:0.

 

Izvor: Sport Klub

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.
Fudbaleri Arsenala pobijedili su Sutjesku 1:0 u posljednjem meču 30. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.
Fudbaleri Sutjeske danas gostuju Arsenalu u 30. kolu MeridianBet Prve crnogorske fudbalske lige.