Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Babić nakon meča sa Honvedom: Osjećanja pomiješana, pokazali smo da možemo mnogo toga

22554334_10210219949190823_2127421586_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 19.10.2017. u 05:59

Omladinci Sutjeske su i pored eliminacije u prvoj utakmici na evropskoj sceni u okviru Lige šampiona ostavili dobar utisak u oba meča protiv vršnjaka iz Mađarske, koji su bili apsolutni favoriti pred susrete sa našim šampionom.

Najbolja crnogorska ekipa u svom uzrastu i tim koji daje nadu u nikšićki fudbal, i pored toga što je za protivnika imala jednu veoma jaku ekipu, ipak žali za propuštenom prilikom.

 “Osjećanja su poslije meča pomiješana. Svakako da nam je krivo što nijesmo prošli jer smo u dva meča pokazali da možemo da se nadigravamo sa Honvedom i da nismo bili manje kvalitetan tim”, kazao je za naš portal Anto Babić, koji je u revanšu morao ranije van terena zbog dva žuta kartona.

U prvom meču je nakon 0:2 Sutjeska uspjela da stigne do 2:2 na kraju, a u revanšu je poražena minimalnim rezultatom 1:0, pa je samo po rezultatu jasno da nikšićki omladinci mogu da pariraju velikim evropskim timovima, a trenutni lider u omladinskoj ligi možda već naredne sezone dobije priliku da se oproba u istom takmičenju.

“Mi smo i pored eliminacije zadovoljni pokazanim. Odigrali smo dvije veoma jake utakmice i vidjeli gdje smo u odnosu na naše vršnjake iz Mađarske. Ne možemo biti neskromni i ne reći da je ovo ogromno iskustvo zs nas koje će nam svima značiti.”, istakao je Babić odmah nakon meča u Budimpešti.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U 34. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige fudbaleri Sutjeske gostuju u Podgorici, gdje će odmjeriti snage sa OFK Mladost Donja Gorica.