Mljekara Srna
Zakonodavni odbor podržao je danas predloženi zakon o Vojsci Crne Gore kojim se uvodi dobrovoljno služenja vojnog roka sa oružjem.
15.7. 15:07
0

Jušković: Vukićević govori neistine i manipuliše
Nastavlja se unutarpartijski obračun u Demosu. Nakon što je poslanica Demosa, Anka Vukićević, kazala da je prekršen Statut partije i da je saznala iz medija o izboru novog opštinskog rukovodstva, stigao je odgovor od novoizabrane predsjednice OO te partije u Nikšiću, Marjane Jušković. 
15.7. 13:08
0

Vukićević: Danilović skrojio Statut po svojoj mjeri, o novom rukovodstvu saznala iz medija
Poslanica Demosa Anka Vukićević kazala je da je iz medija saznala da je u nikšićkom odboru Demosa izabrano novo rukovodstvo.
13.7. 18:04
0

Marjana Jušković izabrana je za predsjednicu nikšićkog odbora Demosa, odlučeno je na vanrednoj sjednici.

13.7. 11:38
0

Istoričar Radovan Perović ocijenio je da velika ideja, kakvu je nosio 13. jul 1941. godine, nije razumljiva svima u datim istorijskim okolnostima, ali da su njeni plodovi baština svih. Njegov autorski tekst povodom Dana državnosti prenosimo integralno. 

13.7. 8:17
0

Crna Gora obilježava danas Dan državnosti, u znak sjećanja na 13. jul 1878. godine, kada je na Berlinskom kongresu priznata kao samostalna država, i isti datum 1941. godine kada je počeo narodni ustanak protiv fašizma.

11.7. 11:36
0

Pokret za promjene (PzP) i Demokratski front (DF) uputili su punu podršku, kako su rekli, naporima građana Župe u cilju ostvarivanja elementarnih prava i stvaranja boljih uslova za sve građane tog kraja.

6.7. 15:00
0

Opštinski odbor Demosa saopštio je da ogromno prirodno blago Crne Gore nije u funkciji razvoja Crne Gore i dobrobiti njenih građana, već, kako stoji u saopštenju, predstavlja sredstvo za pljačku i enormno bogaćenje povlašćenih tajkuna.