U Crnoj Gori biračko pravo ima 534.135 građana, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.
19.1. 17:23
0

Predsjednički izbori 15. aprila
Predsjednik Skupštine Ivan Brajović raspisao je za 15. april predsjedničke izbore, koji će biti sedmi od uvođenja višepartijskog sistema u Crnoj Gori
19.1. 11:27
0

Lalatović: Radnici Željezare izloženi mobingu, nasilju i prisili
Pokret za promjene i Demokratski front po ko zna koji put ukazuju da je situacija u nikšićkoj Željezari alarmantna, teška i da više posjeća na srednji vijek i robovlasničko doba nego na 2018.godinu. Mobing, nasilje i prisila su konstanta  u odnosu nad radnicima Željezare. Najoštrije osuđujemo politiku kontinuiteta maltretiranja koja se sprovodi nad radnicima i u isto vrijeme pozivamo nadležne organe da shodno svojim ingerencijama konačno počnu primjenjivati zakonske norme kako bi preduprijedili nemile situacije i konačno zaštitili živote i prava radnika, izjavio je funkcioner PzP-a i DF-a Arsenije Lalatović.
18.1. 11:08
0

Potencijalni kandidati za predsjednika Crne Gore moraće da prikupe najmanje 7.932 potpisa podrške, što će kandidatima bez partijske podrške značajno otežati učešće na izborima.

14.1. 8:26
0

Šefovi poslaničkih klubova, za korištenje službenih automobila od januara do novembra prošle godine, potrošili su iz skupštinskog budžeta 4.633 eura.

10.1. 9:20
0

Demokratska partija socijalista u narednom perodu povećaće podršku u Nikšiću, a na prozivke opozicije odgovoriće građanima realizacijom infrastrukturnih projekata koji imaju za cilj unapređenje uslova života u gradu pod Trebjesom, kazao je predsjednik OO DPS Nikšić Ivan Mitrović.

31.12. 9:31
0

U izdanju Centra za Geopolitiku, Filozofskog fakulteta u Nikšiću, objavljen je novi broj naučnog časopisa Montenegrin Journal for Social Sciences. Drugi broj u 2017. godini donosi sedam naučnih radova i dva prikaza u kojima se analiziraju različite naučne teme iz humanističkih nauka. 

24.12. 16:02
1

„Neopterećeni obavezom prema izgovorenoj riječi i učinjenom, u potrebi za medijskim prostorom, a ničim ne zaslužujući, mladi DF-a nastavljaju polemiku. Samo nije jasno sa kim polemišu, da li sa nama ili sami sa sobom, jer, da im, kako kažu, sve više pristupaju mladi ljudi, ne bi im rejting i osvojeni glasovi tako vrtoglavo padali“, navodi se u saopštenju Mladih DPS-a, kao dogovor na jučerašnje porzivke iz redova opoziciong DF.