URA: Nadležni da daju odgovor gdje ide materijal za rekonstrukciju Doma revolucije
Objavljeno: Srijeda, Jul 11, 2018 - 13:16
Autor:
onogost.me

Iz nikšićkog odbora URA reagovali su danas na obustavljanje radova na Domu revolucije.

Foto : onogost.me

Potpredsjednik odbora URA Nikšić, Goran Šućur, tvrdi da je obrazloženje za zaustavljanje radova na Domu revolucije, od strane nadležnih u Opštini Nikšić, samo pokušaj negiranja njihove, kako kaže, neodgovornosti i nesposobnosti.

On kaže da iz odgovora nadležnih "da je želja građana i lokalne samouprave da što prije i sa manje novca  završe rekonstrukciju Doma revolucije, kao i da autori ne žive u Nikšiću i imaju više umjetnički pristup ovome problemu" čita kvazi obrazloženje da neko u ovome poslu neodgovorno i neprofisionalno obavlja svoj posao.

“Ako je ovo stvarni razlog odstupanja od plana onda se postavlja pitanje - Gdje i kako se željezna konstrukcija sa Doma revolucije lageruje i kako su stakla sa Doma revolucije završila kao ograda na terasi lokala "Base"? Ko je odredio cijenu 70 eura po komadu i gdje su završila sredstva od prodaje? Da li i u ovome poslu, koji je od značaja za Nikšićan,e neko mora da ušićcari staklo i komad željeza? Od koga treba da čujemo istinu i ko treba da je kaže?”, pita Šućur.                                                                         

Navodi da je očigledno da lokalna vlast u Nikšiću iz dana u dan potvrđuje da je personifikacija laži i prevare.

“Njihovo obrazloženje je samo još jedno obmanjivanje građana i posljednji trzaj da sakriju svoje nezakonite radnje. Znaju Nikšićani dobro koliko je njima stalo do Nikšića i šta se krije iza njihovih virtuelnih priča i realnosti koje nam nude godinama”, dodaje Šućur.

Na kraju očekuje da će nadzorni  i inspekcijski organi utvrditi ko je odgovoran za ovakve malverzacije, koje idu na štetu grada i građana,

 

Ukupno ocjena: 11

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Utorak, Jul 17, 2018 - 13:04
Ostavka predsjednika OO Crnogorske u Nikšiću

Predsjednik Opštinskog odbora Crnogorske u Nikšiću Dražen Tadić podnio je ostavku zbog saradnje te partije sa vladajućom koalicijom u Budvi.

Nedjelja, Jul 15, 2018 - 18:07
DPS Nikšić: URA predstavlja sve ono protiv čega se Ljubo Čupić borio

Kao po nepisanom pravilu svaki uspjeh naše politike i naše lokalne uprave u Nikšiću, iziritira svu trojicu pripadnika građanskog pokreta URA, koliko ih ima u nikšićkom odboru, saopšteno je iz nikšićkog DPS-a.

Nedjelja, Jul 15, 2018 - 12:44
Mladi URA Nikšić: Lokalna vlast nas poslušala, Čupić tamo đe je uvijek i trebao da bude

Iz Foruma mladih Građanskog pokreta URA Nikšić, pozdravili su poteze nikšićke vlasti koja je, kako su naveli, postavljanjem spomenika Ljubu Čpiću, uvažila njihove prošlogodišnje apele. 

Utorak, Jun 26, 2018 - 08:43
Bajagiću novi mandat na čelu opštine Plužine

Glasovima vladajuće Socijalističke narodne partije (SNP) za predsjednika opštine Plužine izabran je Mijuško Bajagić.

Ponedjeljak, Jun 4, 2018 - 12:14
Mladi NSD performansom poručili da gorivo nije luksuz

Mladi Nove srpske demokratije okupili su se juče da, kako su istakli, pokažu režimu da ne ćute svi slojevi društva na povećanje cijene goriva.