Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

URA: Lokalna vlast se ogleda u uslovima u kojima rade nikšićki vatrogasci

mail
URA
  • Autor onogost.me
  • 15.03.2018. u 08:23

Haotično stanje Vatrogasnog doma, kao i uslovi u kojima borave niksićki vatrogasci, najbolje oslikavaju odnos rukovodstva i predsjednika Opštine prema građanima Niksića, istakao je danas potpredsjednik nikšićkog odbora URA Goran Šućur.

On ističe da “umjesto da niksićki vatrogasci imaju adekvatne uslove za rad i vatrogasni dom primjeran 2018. godini na tlu Evrope, oni su primorani da radno vrijeme provode u objektu koji u najmanju ruku podsjeća na bombardovane ustanove Damaska”.

“Međutim, ovako stanje nije začuđujuće imajući u vidu da Niksić vode ljudi čija se politika zasniva na lažnim obećanjima, zamajavanju građana, zanemarivanju gradske infrastrukture i ustanova, a sve u cilju ostvarivanja ličnih interesa”, tvrdi Šućur.

Napominje da je URA  kroz javnu raspravu o budžetu Nikšića za 2018. godinu insistirala da se opredijele sredstva za adaptaciju Vatrogasnog doma.

Potpredsjednik nikšićkog odbora URA je pozvao Direktorat za vanredne situacije da hitno preduzme aktivnosti kako bi se obezbijedili normalni uslovi za rad niksićkih vartrogasaca.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.