Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Stijepović nakon jučerašnjeg performansa GP URA: Dalje ruke od TVNK

23949580_10210458952885766_1159056565_o
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 24.11.2017. u 08:23

Izvršni direktor TVNK Milutin Stijepović reagovao je na jučerašnje tvrdnje Foruma mladih GP URA Nikšić, najavljujući da će potražiti zaštitu od domaćih i međunarodnih ogranizacija.

On je za TVCG kazao da je riječ o klasičnom političkom pritisku jedne grupacije koja, kako kaže da mu se čini, sebe naziva URA.

„Važno je da su propraćeni jednom armijom novinara dopisnika Radio-televizije Crne Gore, Vijesti, Dan-a, dodijeljen im je jedan veliki značaj i publicitet, a kad pogledamo, predstavnici te grupe niti su u lokalnom parlamentu, niti učestvuju u lokalnom životu te zajednice, ni sada u ovom sazivu, ni u prethodnom“, istakao je on dodajući da se stoga postavlja pitanje šta taj građanski pokret hoće, te da neće moći da uskrate slobodu zaposlenima u TVNK.

„Mi ćemo se već danas obratiti i međunarodnim i domaćim organizacijama, zatražićemo zaštitu. I ovim sada poručujemo svima onima koji žele da nas sputavaju – dalje ruke od Radio-televizije Nikšić“, jasan je Stijepović.

Podsjetimo, Forum mladih GP URA Nikšić juče je ispred prostorija lokalne televizije upriličio performans kojim je ukazao na neprofesionalne i selektivne standarde izvještavanja te televizije. Tom prilikom su i zatražili da Savjet TVNK i Stijepović podnesu ostavke.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci