Stijepović nakon jučerašnjeg performansa GP URA: Dalje ruke od TVNK
Objavljeno: Petak, Novembar 24, 2017 - 09:23
Autor:
onogost.me

Izvršni direktor TVNK Milutin Stijepović reagovao je na jučerašnje tvrdnje Foruma mladih GP URA Nikšić, najavljujući da će potražiti zaštitu od domaćih i međunarodnih ogranizacija.

Foto : onogost.me

On je za TVCG kazao da je riječ o klasičnom političkom pritisku jedne grupacije koja, kako kaže da mu se čini, sebe naziva URA.

„Važno je da su propraćeni jednom armijom novinara dopisnika Radio-televizije Crne Gore, Vijesti, Dan-a, dodijeljen im je jedan veliki značaj i publicitet, a kad pogledamo, predstavnici te grupe niti su u lokalnom parlamentu, niti učestvuju u lokalnom životu te zajednice, ni sada u ovom sazivu, ni u prethodnom“, istakao je on dodajući da se stoga postavlja pitanje šta taj građanski pokret hoće, te da neće moći da uskrate slobodu zaposlenima u TVNK.

„Mi ćemo se već danas obratiti i međunarodnim i domaćim organizacijama, zatražićemo zaštitu. I ovim sada poručujemo svima onima koji žele da nas sputavaju - dalje ruke od Radio-televizije Nikšić“, jasan je Stijepović.

Podsjetimo, Forum mladih GP URA Nikšić juče je ispred prostorija lokalne televizije upriličio performans kojim je ukazao na neprofesionalne i selektivne standarde izvještavanja te televizije. Tom prilikom su i zatražili da Savjet TVNK i Stijepović podnesu ostavke.

Ukupno ocjena: 24

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Nedjelja, Decembar 10, 2017 - 16:45
Mandić: Nikšić je motorna snaga naše stranke

Opštinski odbor Nove srpske demokratije – Nikšić upriličio je svečanost na kojoj se u NSD učlanilo 72 nova člana, a 84 članske karte su podijeljene onima koji su pristupnice potpisali u ranijem periodu

Srijeda, Decembar 6, 2017 - 14:31
Ujedinjena Crna Gora: DPS nesposobna da rukovodi gradom

Veselin Grbović je prilikom ponovnog odabira na mjesto predsjednika opštine Nikšić 3. aprila 2017. godine, poslije izbora na kojima nije učestvovala opozicija, obećao, kao što je to uradio i prilikom njegovog prvog odabira 2013. godine, da će u najskorijem roku zaposliti oko 500 radnika u Nikšiću, podsjetili su iz OO Ujedinjene Crne Gore Nikšić.

Petak, Decembar 1, 2017 - 19:32
Marija Perović nova predsjednica Savjeta mladih DPS-a Nikšić

Savjet mladih DPS-a Nikšić dobio je novu predsjednicu. Tu funkciju u narednom periodu obavljaće dr Marija Perović koju je članstvo jednoglasno izabralo. 

Srijeda, Novembar 29, 2017 - 15:51
Šućur: Vlast bespravno ostavila porodice bez krova nad glavom

Vlast u Nikšiću nastavlja svoju bahatost, a da je izgubila potpuni kontakt sa stvarnošću najbolje govori štrajk glađu porodica koje su samovoljom vlasti u Nikšiću ostale bez krova nad glavom, tvrdi u saopštenju potpredsjednik pokreta URA Nikšić Goran Šućur.

Petak, Novembar 24, 2017 - 15:18
URA: Ptice na granama znaju kako se Stijepović odnosi prema časnim novinarima

Jučerašnja naknadna pamet direktora TV Nikšić Milutina Stijepovića, koju nije smio iznijeti dok je bježao za vrijeme performansa mladih iz URA-e još jednom potvrđuje činjenicu da se na našoj TV Nikšić sve, prije nego izađe u etar, mora provjeriti u nekoliko partijskih kuhinja, saopštili su iz nikšićkog GP URA.