Stijepović nakon jučerašnjeg performansa GP URA: Dalje ruke od TVNK
Objavljeno: Petak, Novembar 24, 2017 - 09:23
Autor:
onogost.me

Izvršni direktor TVNK Milutin Stijepović reagovao je na jučerašnje tvrdnje Foruma mladih GP URA Nikšić, najavljujući da će potražiti zaštitu od domaćih i međunarodnih ogranizacija.

Foto : onogost.me

On je za TVCG kazao da je riječ o klasičnom političkom pritisku jedne grupacije koja, kako kaže da mu se čini, sebe naziva URA.

„Važno je da su propraćeni jednom armijom novinara dopisnika Radio-televizije Crne Gore, Vijesti, Dan-a, dodijeljen im je jedan veliki značaj i publicitet, a kad pogledamo, predstavnici te grupe niti su u lokalnom parlamentu, niti učestvuju u lokalnom životu te zajednice, ni sada u ovom sazivu, ni u prethodnom“, istakao je on dodajući da se stoga postavlja pitanje šta taj građanski pokret hoće, te da neće moći da uskrate slobodu zaposlenima u TVNK.

„Mi ćemo se već danas obratiti i međunarodnim i domaćim organizacijama, zatražićemo zaštitu. I ovim sada poručujemo svima onima koji žele da nas sputavaju - dalje ruke od Radio-televizije Nikšić“, jasan je Stijepović.

Podsjetimo, Forum mladih GP URA Nikšić juče je ispred prostorija lokalne televizije upriličio performans kojim je ukazao na neprofesionalne i selektivne standarde izvještavanja te televizije. Tom prilikom su i zatražili da Savjet TVNK i Stijepović podnesu ostavke.

Ukupno ocjena: 77

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Utorak, Jul 17, 2018 - 13:04
Ostavka predsjednika OO Crnogorske u Nikšiću

Predsjednik Opštinskog odbora Crnogorske u Nikšiću Dražen Tadić podnio je ostavku zbog saradnje te partije sa vladajućom koalicijom u Budvi.

Nedjelja, Jul 15, 2018 - 18:07
DPS Nikšić: URA predstavlja sve ono protiv čega se Ljubo Čupić borio

Kao po nepisanom pravilu svaki uspjeh naše politike i naše lokalne uprave u Nikšiću, iziritira svu trojicu pripadnika građanskog pokreta URA, koliko ih ima u nikšićkom odboru, saopšteno je iz nikšićkog DPS-a.

Nedjelja, Jul 15, 2018 - 12:44
Mladi URA Nikšić: Lokalna vlast nas poslušala, Čupić tamo đe je uvijek i trebao da bude

Iz Foruma mladih Građanskog pokreta URA Nikšić, pozdravili su poteze nikšićke vlasti koja je, kako su naveli, postavljanjem spomenika Ljubu Čpiću, uvažila njihove prošlogodišnje apele. 

Srijeda, Jul 11, 2018 - 13:16
URA: Nadležni da daju odgovor gdje ide materijal za rekonstrukciju Doma revolucije

Iz nikšićkog odbora URA reagovali su danas na obustavljanje radova na Domu revolucije.

Utorak, Jun 26, 2018 - 08:43
Bajagiću novi mandat na čelu opštine Plužine

Glasovima vladajuće Socijalističke narodne partije (SNP) za predsjednika opštine Plužine izabran je Mijuško Bajagić.