Stijepović nakon jučerašnjeg performansa GP URA: Dalje ruke od TVNK
Objavljeno: Petak, Novembar 24, 2017 - 09:23
Autor:
onogost.me

Izvršni direktor TVNK Milutin Stijepović reagovao je na jučerašnje tvrdnje Foruma mladih GP URA Nikšić, najavljujući da će potražiti zaštitu od domaćih i međunarodnih ogranizacija.

Foto : onogost.me

On je za TVCG kazao da je riječ o klasičnom političkom pritisku jedne grupacije koja, kako kaže da mu se čini, sebe naziva URA.

„Važno je da su propraćeni jednom armijom novinara dopisnika Radio-televizije Crne Gore, Vijesti, Dan-a, dodijeljen im je jedan veliki značaj i publicitet, a kad pogledamo, predstavnici te grupe niti su u lokalnom parlamentu, niti učestvuju u lokalnom životu te zajednice, ni sada u ovom sazivu, ni u prethodnom“, istakao je on dodajući da se stoga postavlja pitanje šta taj građanski pokret hoće, te da neće moći da uskrate slobodu zaposlenima u TVNK.

„Mi ćemo se već danas obratiti i međunarodnim i domaćim organizacijama, zatražićemo zaštitu. I ovim sada poručujemo svima onima koji žele da nas sputavaju - dalje ruke od Radio-televizije Nikšić“, jasan je Stijepović.

Podsjetimo, Forum mladih GP URA Nikšić juče je ispred prostorija lokalne televizije upriličio performans kojim je ukazao na neprofesionalne i selektivne standarde izvještavanja te televizije. Tom prilikom su i zatražili da Savjet TVNK i Stijepović podnesu ostavke.

Ukupno ocjena: 33

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Subota, Mart 24, 2018 - 17:05
I Đukanović predao potpise za predsjedničku kandidaturu

Kandidat DPS-a za predsjednika Crne Gore Milo Đukanović predao je danas 60.528 potpisa Državnoj izbornoj komisiji, poručujući da vjeruje u pobjedu evropske politke u prvom krugu.

Petak, Mart 23, 2018 - 17:09
DIK potvrdio kandidaturu Vuksanović

Državna izborna komisija potvrdila je danas kandidaturu Draginje Vuksanović za predsjednicu Crne Gore.

Četvrtak, Mart 15, 2018 - 09:23
URA: Lokalna vlast se ogleda u uslovima u kojima rade nikšićki vatrogasci

Haotično stanje Vatrogasnog doma, kao i uslovi u kojima borave niksićki vatrogasci, najbolje oslikavaju odnos rukovodstva i predsjednika Opštine prema građanima Niksića, istakao je danas potpredsjednik nikšićkog odbora URA Goran Šućur.

Utorak, Mart 13, 2018 - 12:43
Kazne do 2.000 eura za podršku dvojici ili više kandidata

Veb aplikacija potpisi.dik.co.me, putem koje ukucavanjem svog matičnog broja građani mogu da provjere da li su njihovi lični podaci zloupotrijebljeni za podršku nekom od predsjedničkih kandidata, dostupna je od juče popodne.

Nedjelja, Mart 11, 2018 - 08:40
Za predsjedničku kampanju 1.400.000 eura

Za finansiranje kampanje uoči predsjedničkih izbora biće izdvojeno oko 1.400.000 eura. To je, po Zakonu o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja, 0,07 odsto tekućeg budžeta za ovu godinu.