Mladi NSD performansom poručili da gorivo nije luksuz
Objavljeno: Ponedjeljak, Jun 4, 2018 - 12:14
Autor:
onogost.me

Mladi Nove srpske demokratije okupili su se juče da, kako su istakli, pokažu režimu da ne ćute svi slojevi društva na povećanje cijene goriva.

Foto : NSD

To povećanje je, smatraju, udar na svako domaćinstvo u, kako su dodali, našoj nadasve siromašnoj zemlji.

„Kao što znamo, gorivo je najskuplje u regionu. Cijena dizela u Crnoj Gori je 1.30 eura, dok u mnogo bogatijoj Njemačkoj iznosi 1.20 eura. Svi smo upoznati sa prosječnim zaradama u Crnoj Gori, koje su u većini slučajeva, nezadovoljavajuće, osim ljudima koji su zaposleni pri ministarstvima ove Vlade koja upravo podiže cijene osnovnih životnih potreba. Iako je, današnji predsjednik države, Milo Đukanović, prije nešto više od dvije godine izgovorio, sada već čuveno, „Gorivo je luksuz", mi u Novoj srpskoj demokratiji demantujemo to i smatramo da je to jedna od najbitnijih potrepština svakog domaćinstva“, jasno su istakli mladi pomenute partije.

Ovo je, kako ističu, stvarnost crnogorske ekonomije, koju aktuelna vlast, dodaju, očigledno ne želi da promjeni, nego nastavlja pogubnu politiku štetnu po najugroženije slojeve stanovništva.

„Naša omladina neće ćutati ni na ovu ni na jednu pogrešnu odluku Vlade. Jer je mladost po prirodi buntovna, a gdje nema buntovnosti, nema ni mladosti“, poručili su oni uz transparent „Nije gorivo skupo, nego je vazduh jeftin!“.

Ukupno ocjena: 13

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Petak, Jun 1, 2018 - 20:16
Mitrović o rezultatu predsjedničkih izbora: Naša obaveza je da opravdamo povjerenje građana

U čast  pobjede Demkratske partije socijalista na predsjedničkim izborima, sa posebnim naglaskom na rezultat u Nikšiću, u  prostorijama Opštinskog odbora održana je 17. sjednica Opštinskog odbora. 

Ponedjeljak, Maj 28, 2018 - 08:04
DPS ubjedljiv u Šavniku

Na lokalnim izborima u Šavniku koalicija Demokratske partije socijalista i Socijaldemokrata ostvarila je apsolutnu pobjedu.

Nedjelja, Maj 27, 2018 - 08:12
Šavničani danas biraju lokalnu vlast

Lokalni izboru u Šavniku održavaju se danas.

Nedjelja, Maj 20, 2018 - 23:00
SNP proglasila apsolutnu pobjedu

Socijalistička narodna partija (SNP) proglasila je večeras apsolutnu pobjedu na izborima koji su danas održani u Plužinama, prenosi RTCG. SNP je i do sada vršila vlast u tom gradu. Pravo glasa imalo je 2544 birača, a to pravo ostvarilo je 83 odsto upisanih birača.

Nedjelja, Maj 20, 2018 - 11:14
Danas izbori u Plužinama

U Plužinama se danas održavaju lokalni izbori. Biračka mjesta otvorena su u 7h, a građani će moći da glasaju do 20h.