Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Milačić: Ne želimo da budemo okruženi istrošenim političarima

1
  • Autor onogost.me
  • 27.02.2018. u 07:14

Mi želimo da promovišemo hrabru politiku, jasnih stavova po svim pitanjima od nacionalnog značaja, kazao je Marko Milačić, predsjednik Prave Crne Gore, sinoć, prilikom otvaranja kancelarije ove partije u Nikšiću.

On je tada kazao da će njegova partija to raditi i kada budu govorili o ekonomiji, jer je to, kako je istakao, ono što najviše tišti građane Crne Gore.

“Ne želimo mi u Pravoj Crnoj Gori da dominantno budemo okruženi istrošenim političarima, ne želimo da budemo okruženi profesionalnim Crnogorcima i profesionalnim Srbima. Mi smo jedan isti narod i nećemo da se pecamo na udice, želimo da pokažemo novu energiju, nove ljude, nove ideje, na jedan pristojan, civilizovan i dostojanstven način, ali nikako ne način ne način odustajanja od naših korijena i odustajanja od našeg stava. Dakle, mi ćemo pokazati da mi možemo da budemo ukorijenjeni u tradiciji, ali isto tako da budemo ukorijenjeni u modernom XXI vijeku. To je ono što mi želimo da pokažemo kao Prava Crna Gora”, istakao je Milačić, koji je kazao da će se odmah nakon kongresa partije, koji je zakazan za 4. mart, raditi na formiranju lokalnih odbora.

Predsjednik Prave Crne Gore je na kraju obraćanja prisutnima naveo da će njegova partija promovisati politiku zdrave porodice, i da će biti oni koji će stalno govoriti o zdravoj porodici i pronatalitetskim mjerama.

Prisutnima su se još uz Milačića obratili članovi Prave Crne Gore Vladislav Dajković i Luka Vukadinović.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.