Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Marija Perović nova predsjednica Savjeta mladih DPS-a Nikšić

image-0-02-05-cd08cfa4485d976dee0dbba9aade462755e993dd5db231b606c0f21ef85d6c53-v_1
OO DPS
  • Autor onogost.me
  • 01.12.2017. u 18:32

Savjet mladih DPS-a Nikšić dobio je novu predsjednicu. Tu funkciju u narednom periodu obavljaće dr Marija Perović koju je članstvo jednoglasno izabralo. 

Marija Perović, dr medicine, rođena  je 1990. godine u Nikšiću, članica je OO Savjeta mladih i dugogodišnji član te partije.

“Čast je biti na čelu najbrojnije organizacije mladih u našem gradu” kazala je Perovićeva prilikom izbora, ističući da su upravo mladi pokretačka snaga i enegrija Demokratske partije socijalista.

Zahvaljujući na ukazanom povjerenju, Perović je naglasila da će s ponosom biti prva među jednakima u najorganizovanijem partijskom podmlatku, ali da će se s posebnom obavezom odnijeti prema dodijeljenoj joj funkciji i dosadašnjim ostvarenjima partije.

Takođe je istakla da će njen budući rad obilježiti brojne aktivnosti organizacije mladih kroz različite forme djelovanja. 

“Mladi moraju biti okosnica i budućeg političkog djelovanja naše partije u cilju očuvanja svega onoga što je postignuto u prethhodnom periodu”, jasna je nova predsjednica Savjeta mladih.

Iz te partije ističu da su Sjednici Opštinskog odbora Savjeta mladih prisustvovali predsjednik Opštinskog odbora DPS Nikšić, Ivan Mitrović, koordinator ispred Izvršnog odbora DPS CG, Milosav Anđelić, predsjednik Savjeta mladih DPS CG, Nikola Pešić, sekretarka Savjeta mladih DPS CG, Silvana Čupić, kao i dosadašnja predsjednica Savjeta mladih DPS-a Nikšić Radinka Perović.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Opštinski odbor Deokratske partije socijalista (OO DPS) u Nikšiću saopštio je da je Osnovno državno tužilaštvo podnijelo optužni prijedlog protiv načelnika Komunalne policije Veselina Čurovića ''dok u Nikšiću vlada pravi komunalni haos, dok divlje deponije niču na svakom koraku, dok psi lutalice gazduju nikšićkim ulicama, dok je automobila više na trotoarima nego na parking mjestima''.