Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Izabrani novi OO Socijaldemokrata u Nikšiću i Plužinama

sd1
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 05.06.2017. u 11:03

Socijaldemokrate Nikšić i Plužine održale su u subotu redovne izborne konvencije, na kojima su izabrani novi opštinski odbori. 

To je saopšteno iz te partije. Predsjednik SD-a Crne Gore, Ivan Brajović, istakao je da je rezultat koji su Socijaldemokrate ostvarile na nedavno završenim lokalnim izborima u Nikšiću, na kojima je za tri puta uvećan broj glasova u odnosu na parlamentarne izbore u tom gradu, bio samo početak izuzetnog trenda rasta podrške Socijaldemokratama. 

“Taj trend se dalje nastavio i na lokalnim izborima u Herceg Novom, gdje je izborni rezultat popravljen za dva i po puta u odnosu na parlamentarne izbore, a sasvim smo sigurni, imajući u vidu aktuelno raspoloženje u našim opštinskim odborima, da će se taj rast nastaviti i na predstojećim lokalnim izborima u Mojkovcu, Petnjici i Cetinju, kao i na lokalnim izborima koji nas očekuju sljedeće godine, uključujući i Plužine, gdje nas, kao najmlađi politički subjekt, podržava ozbiljan broj građana Plužina. Za dalji prosperitet države Crne Gore, neophodne su jake i stabilne Socijaldemokrate, kao partija izvorne socijaldemokratske ideje, a građani širom Crne Gore to prepoznaju i zbog toga nam ukazuju sve veće povjerenje na izborima”, zaključio je Brajović.

Konvencijama je, pored Brajovića, prisustvovao i generalni sekretar SD-a, Danilo Mirotić.

Rukovodstva opštinskih odbora biće izabrana na konstitutivnim sjednicama.

Za članove OO SD Nikšić, pored članova po funkciji, izabrani su: dr Adžić Ljiljana, dr Vukotić Spasoje, Koprivica Radojka, Zečević Dragan, Đukanović Budimirka, Mićunović Momčilo, Brajović Bojana, Banda Ismeta, Domazetović Desanka, Baletić Hajdana, Gajić Slobodan, Kandić Vesna, Kilibarda Nataša, dr Miljanić Dragomir, Korać Marina, Korać Milan, Kovačević Risto, Krivokapić Slavka, Marković Miloš, Martinović Vladimir, Međedović Jelena, Mićović Goran, Mićunović Nikolina, Mijajlović Tanja, Milović Lidija, Milović Svetlana, Mirković Vera, mr Mitrović Luka, Nikolić Milena, Ognjenović Tanja, Perović Predrag, Pješčić Svetlana, Sarić Njegovan, Sijarić Mirsad, Todorović Dajana, mr Vujačić Duško, Vujačić Marko, Vujičić Predrag, mr Vujović Aleksandra, Vujović Božica, Živković Boris i Žugić Ana.  

Za članove OO SD Plužine izabrani su: Šućur Radoš, Bakrač Miodrag, Đikanović Lenka, Đikanović Milan, Osmaić Lazar, Doderović Slavko, Jokanović Slaviša, Bakrač Ivan, Bakrač Mitar, Imamović Hasan, Gutović Vlado, Gutović Veselin, Ćalasan Mitar, Ćalasan Mileta, Mandić Željko, Kovač Radmilo, Kovač Sanja, Vuković Đoko, Blagojević Ratko i Krunić Boris.

 

Izvor: vijesti.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.