Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Ivan Mitrović na čelu OO DPS-a

39605
DPS
  • Autor onogost.me
  • 14.11.2017. u 18:24

Na večeras održanoj sjednici Opštinskog odbora DPS-a u Nikšiću, Ivan Mitrović, odbornik te partije u lokalnom parlamentu i direktor Centra za socijalni rad za Opštine Nikšić, Šavnik i Plužine, jednoglasno je izabran za predsjednika nikšićkog odbora DPS-a.

“Svjedoci smo da  mladi sve više preuzimaju odgovorne dužnosti u Demokratskoj partiji socijalista,   što govori u prilog činjenici da su mlade generacije shvatile da politika i te kako utiče na njihove živote i da se  napredak cjelokupnog društva  oslanja na njih. Večerašnjim jednoglasnim izborom mr Ivana Mitrovića za predsjednika, DPS-a u Nikšiću potvrđuje snagu svoje otvorenosti za nove, mlade i  kreativne  ljude u politici”, navodi se u saopštenju te partije. 

Mitorvić je na toj funkciji naslijedio Radivoja Nikčevića, kojem se , kako je  kazao tokom svog obraćanja, zahvalio na dosadašnjem uspješnom vođenju partije. 

Takođe, izrazio je  zahvalnost Predsjedništvu Partije,  kao i Opštinskom odboru na ukazanom povjerenju da vodi opštinsku organizaciju koja važi za stameni oslonac ukupne snage DPS-a u Crnoj Gori,  partije koja je od početka svog političkog djelovanja stožer svih važnih procesa u Crnoj Gori, od obnove nezavisnosti do punopravnog članstva u NATO-u i sigurnog puta ka Evropskoj uniji.

Mitrović je istakao da sa zadovoljstvom stupa na novu dužnost, s obzirom da dolazi na čelo opštinske organizacije koja je dio partije čija su posvećenost i odanost Crnoj Gori i miru u njoj, tolerantnom životu, odanost dijalogu i saradnji sa najbližima, odanost čvrstim integrativnim putevima Crne Gore bili i ostali njeni principi. 

Ivan Mitrović rođen  je 02.08.1981. u Nikšiću,  mr  je političkih nauka. Od 2006. godine, zaposlen je u JU Centar za socijalni rad za opštine Nikšić, Plužine i Šavnik, dok od 2014. godine obavlja dužnost direktora.  Član je Izvršnog  odbora  OO DPS-a Nikšić i član Glavnog odbora DPS-a Crne Gore. 

Sjednici  OO, u ime Predsjedništva Partije, prustovovao je  potpredsjednik Vlade i koordinator DPS-a za Nikšić, Milutin Simović, koordinator ispred IO DPS CG, Milosav Anđelić,  kao i politički direktor Partije, Tarzan Milošević.
 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci