Ivan Mitrović na čelu OO DPS-a
Objavljeno: Utorak, Novembar 14, 2017 - 19:24
Autor:
onogost.me

Na večeras održanoj sjednici Opštinskog odbora DPS-a u Nikšiću, Ivan Mitrović, odbornik te partije u lokalnom parlamentu i direktor Centra za socijalni rad za Opštine Nikšić, Šavnik i Plužine, jednoglasno je izabran za predsjednika nikšićkog odbora DPS-a.

Foto : DPS

"Svjedoci smo da  mladi sve više preuzimaju odgovorne dužnosti u Demokratskoj partiji socijalista,   što govori u prilog činjenici da su mlade generacije shvatile da politika i te kako utiče na njihove živote i da se  napredak cjelokupnog društva  oslanja na njih. Večerašnjim jednoglasnim izborom mr Ivana Mitrovića za predsjednika, DPS-a u Nikšiću potvrđuje snagu svoje otvorenosti za nove, mlade i  kreativne  ljude u politici", navodi se u saopštenju te partije. 

Mitorvić je na toj funkciji naslijedio Radivoja Nikčevića, kojem se , kako je  kazao tokom svog obraćanja, zahvalio na dosadašnjem uspješnom vođenju partije. 

Takođe, izrazio je  zahvalnost Predsjedništvu Partije,  kao i Opštinskom odboru na ukazanom povjerenju da vodi opštinsku organizaciju koja važi za stameni oslonac ukupne snage DPS-a u Crnoj Gori,  partije koja je od početka svog političkog djelovanja stožer svih važnih procesa u Crnoj Gori, od obnove nezavisnosti do punopravnog članstva u NATO-u i sigurnog puta ka Evropskoj uniji.

Mitrović je istakao da sa zadovoljstvom stupa na novu dužnost, s obzirom da dolazi na čelo opštinske organizacije koja je dio partije čija su posvećenost i odanost Crnoj Gori i miru u njoj, tolerantnom životu, odanost dijalogu i saradnji sa najbližima, odanost čvrstim integrativnim putevima Crne Gore bili i ostali njeni principi. 

Ivan Mitrović rođen  je 02.08.1981. u Nikšiću,  mr  je političkih nauka. Od 2006. godine, zaposlen je u JU Centar za socijalni rad za opštine Nikšić, Plužine i Šavnik, dok od 2014. godine obavlja dužnost direktora.  Član je Izvršnog  odbora  OO DPS-a Nikšić i član Glavnog odbora DPS-a Crne Gore. 

Sjednici  OO, u ime Predsjedništva Partije, prustovovao je  potpredsjednik Vlade i koordinator DPS-a za Nikšić, Milutin Simović, koordinator ispred IO DPS CG, Milosav Anđelić,  kao i politički direktor Partije, Tarzan Milošević.
 

Ukupno ocjena: 47

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Ponedjeljak, Novembar 6, 2017 - 15:47
UCG: Zbog rekonstrukcije Doma revolucije bez posla ostaje 50 Nikšićana

Dom revolucije u Nikšiću pored 16 tragično nastradalih sugrađana u njegovim katakombama, jednog srušenog velelepnog objekta gdje se nalazila osnovna škola i predivan park i sportsko igralište, kao i desetine miliona maraka potrošenih sredstava iz samodoprinosa naših sugrađana za njegovu izgradnju, veoma brzo će uzeti još jedan danak, odnosno žrtvu svoje pogubne izgradnje, navode iz OO Ujedinjene Crne Gore.

Četvrtak, Novembar 2, 2017 - 14:52
Vučurović: Ministarstvo ignoriše uspjehe Ratka Draškovića, jer je Srbin i opozicionar

Progon političkih neistomišljenika u CG odvija se na svim nivoima, u svim branšama, od kulture, prosvete, do zdravstva i sporta, smatra Jovan Vučurović, član predsjedništva NSD i poslanik DF-a.

Četvrtak, Novembar 2, 2017 - 14:38
URA: Nikšićkoj upravi su važnije pumpe od fakulteta

Nedavno obilježavanje jubilarnih 70 godina postojanja Filozofskog fakulteta u Nikšiću je do nevjerovatnih krajnosti objelodanilo svo licemjerje nikšićke opštinske vlasti na čelu sa predsjednikom Opštine Veselinom Grbovićem, kazala je članica nikšićkog odbora Građanskog pokreta URA Jelena Vuletić.

Utorak, Oktobar 31, 2017 - 16:33
Formiran Inicijativni odbor Crnogorske u Nikšiću

Crnogorska je juče konstituisala Inicijativni odbor za opštinu Nikšić za čijeg koordinatora je izabran mladi pravnik Dražen Tadić.

Ponedjeljak, Oktobar 30, 2017 - 13:04
Knežević: Optužbe koje sprovode protiv mene i mještana Župe su produkt frustracije

Povodom nedavnog događaja na mjestu Krstovače - protesta upozorenja u okviru kojeg je na jedan čas grupa mještana Župe, u organizacji Savjeta MZ, obustavila prolaz kamiona koji prevoze rudu boksita, oglasio se predsjednik DPS-a Župa Nikšićka Tomo Knežević.