Ivan Mitrović na čelu OO DPS-a
Objavljeno: Utorak, Novembar 14, 2017 - 19:24
Autor:
onogost.me

Na večeras održanoj sjednici Opštinskog odbora DPS-a u Nikšiću, Ivan Mitrović, odbornik te partije u lokalnom parlamentu i direktor Centra za socijalni rad za Opštine Nikšić, Šavnik i Plužine, jednoglasno je izabran za predsjednika nikšićkog odbora DPS-a.

Foto : DPS

"Svjedoci smo da  mladi sve više preuzimaju odgovorne dužnosti u Demokratskoj partiji socijalista,   što govori u prilog činjenici da su mlade generacije shvatile da politika i te kako utiče na njihove živote i da se  napredak cjelokupnog društva  oslanja na njih. Večerašnjim jednoglasnim izborom mr Ivana Mitrovića za predsjednika, DPS-a u Nikšiću potvrđuje snagu svoje otvorenosti za nove, mlade i  kreativne  ljude u politici", navodi se u saopštenju te partije. 

Mitorvić je na toj funkciji naslijedio Radivoja Nikčevića, kojem se , kako je  kazao tokom svog obraćanja, zahvalio na dosadašnjem uspješnom vođenju partije. 

Takođe, izrazio je  zahvalnost Predsjedništvu Partije,  kao i Opštinskom odboru na ukazanom povjerenju da vodi opštinsku organizaciju koja važi za stameni oslonac ukupne snage DPS-a u Crnoj Gori,  partije koja je od početka svog političkog djelovanja stožer svih važnih procesa u Crnoj Gori, od obnove nezavisnosti do punopravnog članstva u NATO-u i sigurnog puta ka Evropskoj uniji.

Mitrović je istakao da sa zadovoljstvom stupa na novu dužnost, s obzirom da dolazi na čelo opštinske organizacije koja je dio partije čija su posvećenost i odanost Crnoj Gori i miru u njoj, tolerantnom životu, odanost dijalogu i saradnji sa najbližima, odanost čvrstim integrativnim putevima Crne Gore bili i ostali njeni principi. 

Ivan Mitrović rođen  je 02.08.1981. u Nikšiću,  mr  je političkih nauka. Od 2006. godine, zaposlen je u JU Centar za socijalni rad za opštine Nikšić, Plužine i Šavnik, dok od 2014. godine obavlja dužnost direktora.  Član je Izvršnog  odbora  OO DPS-a Nikšić i član Glavnog odbora DPS-a Crne Gore. 

Sjednici  OO, u ime Predsjedništva Partije, prustovovao je  potpredsjednik Vlade i koordinator DPS-a za Nikšić, Milutin Simović, koordinator ispred IO DPS CG, Milosav Anđelić,  kao i politički direktor Partije, Tarzan Milošević.
 

Ukupno ocjena: 81

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

Srijeda, April 25, 2018 - 13:05
Radnička partija podržala radnike Željezare

Radnička partija pružila je podršku radnicima Željezare Tosčelik kojima prijeti otkaz, kao i Sindikatu te kompanije, uz napomenu da sadašnja dešavanja za njih ne predstavljaju iznenađenje jer je „sve od samog početka nagovještavalo da je firma Tosjali Holding došla nekim drugim poslom u Crnu Goru, a da im je proizvodnja čelika samo bila uzgredni posao“.

Petak, April 20, 2018 - 11:09
URA Nikšić: Naknade za legalizaciju objekata previsoke, opština da ih koriguje

Naknada za legalizaciju bespravno sagrađenih objekata koju je utvrdila Opština Nikšić je previsoka i odmah treba izmijeniti navedenu odluku i cijene po zonama drastično smanjiti, a za četvrtu, petu i šestu zonu ukinuti, naveli su danas iz Građanskog pokreta URA Nikšić.

Četvrtak, April 19, 2018 - 15:21
DPS: Nikšićki rezultat iznad svih očekivanja

Lider Demokratske partije socijalista, Milo Đukanović, na predsjedničkim izborima održanim 15. aprila pokazao je svoju apsolutnu dominaciju na političkoj sceni Crne Gore. Impozantnoj pobjedi, posebni pečat, dao je rezultat ostvaren u Nikšiću. Iako je pobjeda bila izvjesna, nikšićki izborni rezultat premašio je sva očekivanja, ocijenili su iz OO DPS Nikšić.

Ponedjeljak, April 16, 2018 - 11:16
U Nikšiću za Đukanovića 22.523 građana, Bojanića 13.690

Od 58.334 građana sa pravom glasa, u nikšićkoj opštini, na jučerašnjim predsjedničkim izborima to pravo iskoristio je 41.171 građanin.

Nedjelja, April 15, 2018 - 22:46
Sve gotovo u prvom krugu, Milo Đukanović novi predsjednik Crne Gore

Kandidat Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović proglasio je pobjedu na predsjedničkim izborima, navodeći da je izborni rezultat potvrda riješenosti Crne Gore da nastavi putem evropskog kvaliteta života i članstva u EU.